defacto_pan
Segerfoto efter matchen
Systrarna Fanny och Cornelia Kuller med pappa
Gracia Zomi Axelsson

Skånela klara för Allsvenskan

Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

banner_juni_artikel

Skånela kvarstår i Allsvenskan, det står klart efter andra raka segern mot RP i Vikingahallen på onsdagskvällen. Moa Andersson visade vägen med nio mål och bakåt var Gracia Zomi Axelsson rena väggen.
– Försvaret funkade bra och jag får stöttning där, skönt att komma tillbaka efter första förlusten, sa Axelsson efteråt.

Konstant ledning
Det var egentligen inget snack om saken, Skånela ledde konstant med 4-6 mål, tidigt i andra kom RP lite närmare men lagledningen fick snabbt ordning på situationen:
– Vi blev tveksamma där, de får lite kontringar och då går det fort. Men vi bestämmer oss och stänger bakåt och rycker igen. Vi visar moral där, analyserar tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

”Tjejerna tar sig samman”
Det var ett lättat Skånela som kunde jubla efter slutsignalen, säsongen började bra med häng på topplagen men efter jul har det gått neråt och slutade alltså med kval mot Division 1-lag.
– Jag är glad att vi lyckas lösa det, såg tungt ut efter första kvalmatchen där vi inte kommer upp i nivå. All heder åt tjejerna som tar sig samman, säger ”Chippen”.

Målen
Andersson 9, Wislander 4, Ekwall 4, Wiklund 3, C.Küller

banner_juni_helsida

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_helsida
sommar

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

ica_valsta_choklad
colorama_april2
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

fme_helsida
sigtunavatten_standard
sbrf_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

happyhomes_2019
sbrf_outsider
colorama_april
connys
sportfiske_sommar
defacto_outsider
nrh
fme_outsider