moderat_sommar
Segerfoto efter matchen
Systrarna Fanny och Cornelia Kuller med pappa
Gracia Zomi Axelsson

Skånela klara för Allsvenskan

Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

centrum_artikel

Skånela kvarstår i Allsvenskan, det står klart efter andra raka segern mot RP i Vikingahallen på onsdagskvällen. Moa Andersson visade vägen med nio mål och bakåt var Gracia Zomi Axelsson rena väggen.
– Försvaret funkade bra och jag får stöttning där, skönt att komma tillbaka efter första förlusten, sa Axelsson efteråt.

Konstant ledning
Det var egentligen inget snack om saken, Skånela ledde konstant med 4-6 mål, tidigt i andra kom RP lite närmare men lagledningen fick snabbt ordning på situationen:
– Vi blev tveksamma där, de får lite kontringar och då går det fort. Men vi bestämmer oss och stänger bakåt och rycker igen. Vi visar moral där, analyserar tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

”Tjejerna tar sig samman”
Det var ett lättat Skånela som kunde jubla efter slutsignalen, säsongen började bra med häng på topplagen men efter jul har det gått neråt och slutade alltså med kval mot Division 1-lag.
– Jag är glad att vi lyckas lösa det, såg tungt ut efter första kvalmatchen där vi inte kommer upp i nivå. All heder åt tjejerna som tar sig samman, säger ”Chippen”.

Målen
Andersson 9, Wislander 4, Ekwall 4, Wiklund 3, C.Küller

2020_helsida
marina_helsida
kaa_sigtuna_helsida
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

centrum_helsida2020
connys_helsida
nrh
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
marina_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta