centrum_jul_panorama
Segerfoto efter matchen
Systrarna Fanny och Cornelia Kuller med pappa
Gracia Zomi Axelsson

Skånela klara för Allsvenskan

Skånela hade inga problem att avfärda RP Linköping även i andra kvalmatchen i Märsta, slutresultatet skrevs till 21-15: - Det känns väldigt bra, vi kom tillbaka och laddade om, sa målvakten Gracia Zomi Axelsson efter matchen.

centrum_jul_artikel

Skånela kvarstår i Allsvenskan, det står klart efter andra raka segern mot RP i Vikingahallen på onsdagskvällen. Moa Andersson visade vägen med nio mål och bakåt var Gracia Zomi Axelsson rena väggen.
– Försvaret funkade bra och jag får stöttning där, skönt att komma tillbaka efter första förlusten, sa Axelsson efteråt.

Konstant ledning
Det var egentligen inget snack om saken, Skånela ledde konstant med 4-6 mål, tidigt i andra kom RP lite närmare men lagledningen fick snabbt ordning på situationen:
– Vi blev tveksamma där, de får lite kontringar och då går det fort. Men vi bestämmer oss och stänger bakåt och rycker igen. Vi visar moral där, analyserar tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

”Tjejerna tar sig samman”
Det var ett lättat Skånela som kunde jubla efter slutsignalen, säsongen började bra med häng på topplagen men efter jul har det gått neråt och slutade alltså med kval mot Division 1-lag.
– Jag är glad att vi lyckas lösa det, såg tungt ut efter första kvalmatchen där vi inte kommer upp i nivå. All heder åt tjejerna som tar sig samman, säger ”Chippen”.

Målen
Andersson 9, Wislander 4, Ekwall 4, Wiklund 3, C.Küller

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
tp_helsida

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

happyhomes_2019
defacto_jul
julbord_helsida
ica_oktober
nrh
colorama_april2
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
connys
greeknight_outsider