moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela jagar toppen

Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

Skånela har två förluster på de tre senaste matcherna, senast var det Kärra som vann. Nu väntar AIK i Vikingahallen på fredagskvällen. Ett AIK som ligger trea, tre poäng före Skånela. Tränare Jimmy Karlsson räds inte motståndet utan är i vanlig ordning optimistisk:
– Det handlar mycket om att hamna i rätt mental balans i dessa typer av matcher där mycket känslor är inblandade. Just det har vi lyckats bra med på hemmaplan så jag är övertygad att vi kommer göra en bra prestation, säger Karlsson till Skånelas hemsida.

Karlsson hoppas på ett starkt stöd i Vikingahallen. Skånela är i behov av seger för att inte tappa allt för mycket till lagen som innehar kvalplats.
– För vår del känner vi oss starka i Vikingahallen. Vi har en så länge inte förlorat på hemmaplan och det ska kosta extremt mycket om någon i årets allsvenska ska komma och ta poängen ifrån oss, fortsätter Karlsson.

centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

defacto_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

nrh
connys
teatergrillen_outsider