defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela jagar toppen

Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

Skånela har två förluster på de tre senaste matcherna, senast var det Kärra som vann. Nu väntar AIK i Vikingahallen på fredagskvällen. Ett AIK som ligger trea, tre poäng före Skånela. Tränare Jimmy Karlsson räds inte motståndet utan är i vanlig ordning optimistisk:
– Det handlar mycket om att hamna i rätt mental balans i dessa typer av matcher där mycket känslor är inblandade. Just det har vi lyckats bra med på hemmaplan så jag är övertygad att vi kommer göra en bra prestation, säger Karlsson till Skånelas hemsida.

Karlsson hoppas på ett starkt stöd i Vikingahallen. Skånela är i behov av seger för att inte tappa allt för mycket till lagen som innehar kvalplats.
– För vår del känner vi oss starka i Vikingahallen. Vi har en så länge inte förlorat på hemmaplan och det ska kosta extremt mycket om någon i årets allsvenska ska komma och ta poängen ifrån oss, fortsätter Karlsson.

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

ridskola2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

happy_homes_mars
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

speedy_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

salong_elisabeth_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
marina_helsida
2020_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

swedol_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
marina_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider