centrum_jul_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Skånela jagar toppen

Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

defacto_jul_artikel

Skånela har två förluster på de tre senaste matcherna, senast var det Kärra som vann. Nu väntar AIK i Vikingahallen på fredagskvällen. Ett AIK som ligger trea, tre poäng före Skånela. Tränare Jimmy Karlsson räds inte motståndet utan är i vanlig ordning optimistisk:
– Det handlar mycket om att hamna i rätt mental balans i dessa typer av matcher där mycket känslor är inblandade. Just det har vi lyckats bra med på hemmaplan så jag är övertygad att vi kommer göra en bra prestation, säger Karlsson till Skånelas hemsida.

Karlsson hoppas på ett starkt stöd i Vikingahallen. Skånela är i behov av seger för att inte tappa allt för mycket till lagen som innehar kvalplats.
– För vår del känner vi oss starka i Vikingahallen. Vi har en så länge inte förlorat på hemmaplan och det ska kosta extremt mycket om någon i årets allsvenska ska komma och ta poängen ifrån oss, fortsätter Karlsson.

julbord_helsida
happyhomes_2019
valsta_tomte
ica_oktober
fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
centrum_jul_helsida
defacto_jul
tp_helsida
greeknight_outsider
colorama_april2
julshow_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
valsta_tomte_outsider
tp_outsider
nrh
connys
julbord