defacto_pan
Ewa Wiberg, marknadschef på Bygg Ole, med Robert Zetterquist, Skånela IF.Foto: Pressbild

Skånela inleder samarbete med Bygg Ole

Skånela IF och Bygg Ole har tecknat ett treårigt samarbetsavtal: - Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll, säger Bygg Oles marknadschef Ewa Wiberg.

Samarbetsavtalet mellan Skånela och Bygg Ole sträcker sig fram till 2021 meddelar Skånela i ett pressmeddelande:
– Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll. För oss är det viktigt att engagera oss i första hand för ungdomsidrotten. Skånela IF har en bra kombination och är en förening som jag hyllar för sitt stora engagemang, att alla får känna sig sedda och ger mig och oss på Bygg Olle ett proffsigt intryck, säger Ewa Wiberg marknadschef på Bygg Olle.

Förlänger med fraktbolag
Skånelas marknadschef Robert Zetterquist säger att samarbetet ger klubben muskler att fortsätta utveckla föreningen. Sedan tidigare har man fortsatt samarbetet med Conroute Air & Sea på Arlanda.
– Det är första året som vi har varit knutna till Skånela IF Handboll och är mycket nöjda med samarbetet och för oss har det varit ett naturligt beslut att fortsätta ytterligare en säsong, säger Eva Westling på Conroute Air & Sea.

sigtuna_funkis
korpen_jan-feb

de FACTO får ny ägare

Näringsliv de FACTO Yrkeskläder i Arlandastad köps upp av Swedol: - 27 år efter att vi grundade bolaget är det dags att ta nästa steg i vår utveckling. Att bli en del av Swedolkoncernen känns både rätt och bra, säger Petter Cussil, grundare och VD för de FACTO

icavalsta_julbanner
frisyr_december

Laddar för intensiv vinter på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade ökar med personal och fordon nu när vintern är här: - Vi är stolta att även denna vinter ha så mycket kompetent personal på plats för att säkerställa trygga förhållanden för all flygtrafik till och från Stockholm, säger försäljningschefen Stefan Haglund.

Ted Dahlström kommer hem till Clarion

Näringsliv Clarion Hotel Arlanda plockar hem Ted Dahlstrm från Clarion Sign, han blir nu Food & Beverage Manager: - Det känns härligt att få komma "hem" till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda

sigtunavatten_standard

Andie pratade trafiksäkerhet med skolbarnen

Näringsliv Lokale entreprenören Andie Lahdo besökte Tingvallaskolan för att prata om trafiksäkerhet: - Det känns väldigt bra att kunna ge något för Sigtuna kommuns barn, vi ser fram emot att fortsätta lära ut trafiksäkerhet, säger Lahdo i ett pressmeddelande.

outsider
EXTRA

Sigtunabon tar över klassiska partystället

Näringsliv Sigtunabon Sten Carlgren som är ägare av Mister French-gruppen tar även klassiska Wisby Strand Kongress och Kallis Jallbadhuset på Gotland: - För oss är det viktigt att verksamheten åtnjuter ett högt förtroende på Gotland, och att den fortsätter utgöra draghjälp åt det lokala näringslivet och turistnäringen, säger Sten Carlgren i ett pressmeddelande

Märsta Förenade förstärker säljkåren

Näringsliv Märsta Förenade som på bara fem år mer än fördubblat sin omsättning förstärker säljkåren med tre personer: - Det kräver att vi även utökar styrkan av kompetenta projektledare som har kundkontakten. säger Staffan Haglund Försäljningschef Bygg och anläggning, i ett pressmeddelande.

Rosersbergs slott Svanenmärks

Näringsliv Rosersbergs slottshotell Svanenmärks: - Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra gäster en ytterligare kvalitetsmärkning genom att nu också vara Svanmärkta, säger hotelldirektör Joakim Landén.

Elbilar får förtur på Arlanda

Näringsliv Swedavia går med i initiativet Nollzon vilket innebär att elbilar får förtur på bland annat Arlanda: - Swedavia har under många år konsekvent och tillsammans med partners arbetat med att minska koldioxidutsläppen från marktransporter, säger Lena Wennberg, miljöchef på Swedavia, i ett pressmeddelande.

banner_trerosor
nrh
funkis_2
connys