invigning_clasohlsson
Ewa Wiberg, marknadschef på Bygg Ole, med Robert Zetterquist, Skånela IF.Foto: Pressbild

Skånela inleder samarbete med Bygg Ole

Skånela IF och Bygg Ole har tecknat ett treårigt samarbetsavtal: - Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll, säger Bygg Oles marknadschef Ewa Wiberg.

banner_artikel

Samarbetsavtalet mellan Skånela och Bygg Ole sträcker sig fram till 2021 meddelar Skånela i ett pressmeddelande:
– Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll. För oss är det viktigt att engagera oss i första hand för ungdomsidrotten. Skånela IF har en bra kombination och är en förening som jag hyllar för sitt stora engagemang, att alla får känna sig sedda och ger mig och oss på Bygg Olle ett proffsigt intryck, säger Ewa Wiberg marknadschef på Bygg Olle.

Förlänger med fraktbolag
Skånelas marknadschef Robert Zetterquist säger att samarbetet ger klubben muskler att fortsätta utveckla föreningen. Sedan tidigare har man fortsatt samarbetet med Conroute Air & Sea på Arlanda.
– Det är första året som vi har varit knutna till Skånela IF Handboll och är mycket nöjda med samarbetet och för oss har det varit ett naturligt beslut att fortsätta ytterligare en säsong, säger Eva Westling på Conroute Air & Sea.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

center_banner2

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

dackia_2018
forskontor
varen2018

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

februari

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
veterankraft_standard
objekt2
objekt4
standard_start
nfc_vinter
vuxentutbildning
standard_ridskola
val2018
matcher_skanela
connys
objekt3