fastpartner_sommar2
Ewa Wiberg, marknadschef på Bygg Ole, med Robert Zetterquist, Skånela IF.Foto: Pressbild

Skånela inleder samarbete med Bygg Ole

Skånela IF och Bygg Ole har tecknat ett treårigt samarbetsavtal: - Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll, säger Bygg Oles marknadschef Ewa Wiberg.

Samarbetsavtalet mellan Skånela och Bygg Ole sträcker sig fram till 2021 meddelar Skånela i ett pressmeddelande:
– Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll. För oss är det viktigt att engagera oss i första hand för ungdomsidrotten. Skånela IF har en bra kombination och är en förening som jag hyllar för sitt stora engagemang, att alla får känna sig sedda och ger mig och oss på Bygg Olle ett proffsigt intryck, säger Ewa Wiberg marknadschef på Bygg Olle.

Förlänger med fraktbolag
Skånelas marknadschef Robert Zetterquist säger att samarbetet ger klubben muskler att fortsätta utveckla föreningen. Sedan tidigare har man fortsatt samarbetet med Conroute Air & Sea på Arlanda.
– Det är första året som vi har varit knutna till Skånela IF Handboll och är mycket nöjda med samarbetet och för oss har det varit ett naturligt beslut att fortsätta ytterligare en säsong, säger Eva Westling på Conroute Air & Sea.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

ABS Wheels dubblade omsättningen och expanderar

Näringsliv Arlandastadbaserade ABS Wheels meddelar att de nu nått 70 miljoner i omsättning och att de i kommande verksamhetsår siktar på 100 miljoner: - Totalt sett ökade vi omsättningen med 50 procent kontra föregående år, vilket tyder på att vi har gjort ett riktigt bra jobb, säger ABS Wheels marknadschef Jorge Castro till sajten Ehandel.se.

happy_homes_juli

Nu tjänar du in dina pengar

Ekonomi Igår torsdag inföll den så kallade Skattefriadagen i Sigtuna kommun. Från och med idag fredag går allt du tjänar till dig själv.

vuxenutbildning2
sap_valet2018
steningeslottsommar
sportfiskebanner2

SAS-linje till Hong Kong flyttas

Näringsliv Den stora SAS-linjen mellan Arlanda-Hong Kong flyttas till Köpenhamn: - SAS har en stark närvaro på alla stora skandinaviska flygplatser. För oss är det viktigt att se över alla våra linjer kontinuerligt för att kunna maximera effekterna för både passagerare och vår lönsamhet, säger Karl Sandlund, SAS.

Näringslivslunch i Kulturlänken

Näringsliv Kommunen tappar i olika näringslivsrankingar men i samband med näringslivslunchen som hölls på tisdagen framkom en bild om lönsamma företag med potential för mer.

sigtunavatten_standard
forskontor
objekt4
outsider_defacto
nfc_vinter
val2018
yearlingsales
outsider_moderat
connys
objekt3
objekt2
veterankraft_standard
Norra Redovisningshuset
sap_outsider
vuxentutbildning