defacto_pan
Ewa Wiberg, marknadschef på Bygg Ole, med Robert Zetterquist, Skånela IF.Foto: Pressbild

Skånela inleder samarbete med Bygg Ole

Skånela IF och Bygg Ole har tecknat ett treårigt samarbetsavtal: - Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll, säger Bygg Oles marknadschef Ewa Wiberg.

Samarbetsavtalet mellan Skånela och Bygg Ole sträcker sig fram till 2021 meddelar Skånela i ett pressmeddelande:
– Det känns väldigt bra att jobba tillsammans med Skånela IF Handboll. För oss är det viktigt att engagera oss i första hand för ungdomsidrotten. Skånela IF har en bra kombination och är en förening som jag hyllar för sitt stora engagemang, att alla får känna sig sedda och ger mig och oss på Bygg Olle ett proffsigt intryck, säger Ewa Wiberg marknadschef på Bygg Olle.

Förlänger med fraktbolag
Skånelas marknadschef Robert Zetterquist säger att samarbetet ger klubben muskler att fortsätta utveckla föreningen. Sedan tidigare har man fortsatt samarbetet med Conroute Air & Sea på Arlanda.
– Det är första året som vi har varit knutna till Skånela IF Handboll och är mycket nöjda med samarbetet och för oss har det varit ett naturligt beslut att fortsätta ytterligare en säsong, säger Eva Westling på Conroute Air & Sea.

Snart öppnar Subway

Näringsliv Subway startar upp restaurang i Märsta centrum innan månaden är slut: - Vi väljer att etablera i Märsta eftersom att vi tror på att konceptet Subway fungerar bra i Märsta, berättar franchisetagare Patrik Andersson.

hostfest_centrum

Effekt Svenska AB expanderar

Näringsliv Märstaföretaget Effekt Svenska AB förvärvar Global fastighetsservice AB. I och med affären kommer Effekt Svenska AB att omsätta ca 150 miljoner kronor.

defacto_host2018

Nya satsningar från SAS

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer från Arlanda med start i vår: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda, säger Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia, i ett pressmeddelande.

EXTRA

Märstabon kan prisas på Motorgalan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro är en av tre gör upp om priset som årets marknadsförare inom fordonsbranschen: - Jag känner mig jätte stolt över att ha blivit nominerad, säger Jorge till märsta.nu

Bjurfors etablerar på Tingvalla

Nyöppnat Bjurfors kommer in på mäklarmarknaden i kommunen: - Efter många år i branschen och med stort kontaktnät och erfarenhet vill man sätta sin egen prägel på rutiner och processer, säger kontorschefen Marie Karademir i ett pressmeddelande.

Klart: Olle Larsson tar över Dragongate

Näringsliv Det är nu klart med att Sisyfos tar över Dragongate i Älvkarleby: - Som entreprenör, fastighetskille och samhällsbyggare tycker jag att Dragon Gate är bland det mest spännande man kan tänka sig. Precis som alla andra har jag fascinerats av historien. Nu är det vårt jobb att se till att det blir något bra av den här unika fastigheten, säger Olle Larsson, sigtunabo och VD på Sisyfos.

Så blir nya Lidl

Näringsliv De första huskropparna för Sigtuna stadsängar börjar ta form och inom kort kommer även Lidl att börja byggas

Anna tar över Destination Sigtuna

Näringsliv Sigtunabon Anna Lakmaker blir ny tillförordnad VD för Destination Sigtuna: - Med Anna Lakmakers bakgrund och erfarenhet är vi övertygade om att vi får ett kompetent tillskott som på ett professionellt och tydligt sätt kan utveckla bolaget ytterligare, säger Björn Jonzon, styrelseordförande i Destination Sigtuna.

objekt4
komvuxq3_4
outsider
sigtunavatten_standard
objekt3
nrh
connys
sbrf_sep
objekt2
sportfiske_banner