arlandagk_panorama
U18 landslaget spelar tre matcher i MärstaFoto: Pressbild

Skånela hoppas publiken hittar in till Vikingahallen för SOC

Kommunen välkomnar landslaget från Norge, Danmark, Sydkorea och Sverige till Vikingahallen för sitt Scandinavian Open: - Det är glädjande att vi än en gång får i uppdrag att anordna Scandinavian Open. Jag hoppas att det är ett bevis på att våra arrangemang håller hög klass, att vi är välkomnande och engagerade. Men det beror säkert också på Vikingahallens läge i Märsta med närheten till Arlanda, säger Skånelas marknadsansvarige Robert Zetterquist i ett pressmeddelande.

centrum_pask

Under några dagar har landslaget redan etablerat sig i kommunen och även hunnit träna på Årets gym WE i Sigtuna. Nu startar matcherna där lagen ska möta varandra fredag-söndag:
– Vi tycker att det är riktigt roligt att vi har fått förtroendet att genomföra detta arrangemang tillsammans med Skånela IF Handboll i vår anläggning Vikingahallen i Märsta. Att lyfta fram unga talanger genom att dela ut pris för matchens lirare är naturligtvis också en ära, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Några blågula talanger att hålla koll på är Isabelle Andersson, Nina Dano och Tove Alm. Arrangemanget kräver en hel del från Skånela, bland annat 20 funktionärer i allt från cafévärdar till golvtorkare. Robert Zetterquist hoppas att värmen inte stoppar handbollspubliken i kommunen från att dyka upp i Vikingahallen. Prognosen för regn i helgen är något som välkomnas för att dra till sig publik.

ica_pask
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
centrum_pask_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

colorama_april2
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
happyhomes_2019
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

sigtunavatten_standard

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

valsta_utveckling
valsta_utveckling_2
fme_outsider
colorama_april
sigtunavatten_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
bonava_outsider
sh_oppet