bovard_sh
U18 landslaget spelar tre matcher i MärstaFoto: Pressbild

Skånela hoppas publiken hittar in till Vikingahallen för SOC

Kommunen välkomnar landslaget från Norge, Danmark, Sydkorea och Sverige till Vikingahallen för sitt Scandinavian Open: - Det är glädjande att vi än en gång får i uppdrag att anordna Scandinavian Open. Jag hoppas att det är ett bevis på att våra arrangemang håller hög klass, att vi är välkomnande och engagerade. Men det beror säkert också på Vikingahallens läge i Märsta med närheten till Arlanda, säger Skånelas marknadsansvarige Robert Zetterquist i ett pressmeddelande.

banner_juni_artikel

Under några dagar har landslaget redan etablerat sig i kommunen och även hunnit träna på Årets gym WE i Sigtuna. Nu startar matcherna där lagen ska möta varandra fredag-söndag:
– Vi tycker att det är riktigt roligt att vi har fått förtroendet att genomföra detta arrangemang tillsammans med Skånela IF Handboll i vår anläggning Vikingahallen i Märsta. Att lyfta fram unga talanger genom att dela ut pris för matchens lirare är naturligtvis också en ära, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Några blågula talanger att hålla koll på är Isabelle Andersson, Nina Dano och Tove Alm. Arrangemanget kräver en hel del från Skånela, bland annat 20 funktionärer i allt från cafévärdar till golvtorkare. Robert Zetterquist hoppas att värmen inte stoppar handbollspubliken i kommunen från att dyka upp i Vikingahallen. Prognosen för regn i helgen är något som välkomnas för att dra till sig publik.

colorama_april2
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

sigtunavatten_standard
ica_valsta_choklad
defacto_helsida

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

midsommar_valsta_helsida
banner_juni_helsida
oppning_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

happyhomes_2019
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

fme_helsida
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

colorama_april
oppning_outsider
nrh
defacto_outsider
sh_oppet
fme_outsider
connys
sbrf_outsider
sh_bovard_out
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider