centrum_jul_panorama
Ida SchafferFoto: Skånela IF

Skånela gör klart med talangen

Ida Schaffer som öste in mål i Rosersbergs IK förra säsongen har kritat ett kontakt med Skånela IF: - Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper, säger A-lagstränaren Fredrik "Chippen" Söderberg i ett uttalande.

centrum_jul_artikel

Ida Schaffer var den gångna säsongens mest dominerade spelare i Rosersbergs IK och var en av anledningarna till lagets topplacering i Division 2. 17-åriga Scahffer tar nu nästa kliv i karriären genom att krita på hos Skånela IF. Hon är ursprungligen från Bålsta men går på Arlandagymnasiet inrikting handboll.
– Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper. Lång och kraftfull linjespelare som har potential att bli en viktig spelare hos oss på sikt. Hon är ung och lovande med rätt inställning till träning och jag är helt övertygad om att vi kommer få stor nytta av Ida framöver, säger tränare Fredrik Söderberg i ett uttalande till Skånelas hemsida.

tp_helsida
defacto_jul

Fem medaljer på SM

Fotboll Kim Taekwondo har varit på SM i Borlänge och kom hem med två guld, ett silver och två brons.

fme_oktober
trainingpartner_jobb_helsida
colorama_jul
centrum_jul_helsida
ica_oktober
julbord_helsida
greeknighthelsida

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

julbord
nrh
connys
trainingpartner_jobb_outsider
tp_outsider
greeknight_outsider