sommar
Ida SchafferFoto: Skånela IF

Skånela gör klart med talangen

Ida Schaffer som öste in mål i Rosersbergs IK förra säsongen har kritat ett kontakt med Skånela IF: - Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper, säger A-lagstränaren Fredrik "Chippen" Söderberg i ett uttalande.

Ida Schaffer var den gångna säsongens mest dominerade spelare i Rosersbergs IK och var en av anledningarna till lagets topplacering i Division 2. 17-åriga Scahffer tar nu nästa kliv i karriären genom att krita på hos Skånela IF. Hon är ursprungligen från Bålsta men går på Arlandagymnasiet inrikting handboll.
– Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper. Lång och kraftfull linjespelare som har potential att bli en viktig spelare hos oss på sikt. Hon är ung och lovande med rätt inställning till träning och jag är helt övertygad om att vi kommer få stor nytta av Ida framöver, säger tränare Fredrik Söderberg i ett uttalande till Skånelas hemsida.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

defacto_helsida
arlanda_golf_juli
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider