moderat_sommar
Ida SchafferFoto: Skånela IF

Skånela gör klart med talangen

Ida Schaffer som öste in mål i Rosersbergs IK förra säsongen har kritat ett kontakt med Skånela IF: - Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper, säger A-lagstränaren Fredrik "Chippen" Söderberg i ett uttalande.

centrum_artikel

Ida Schaffer var den gångna säsongens mest dominerade spelare i Rosersbergs IK och var en av anledningarna till lagets topplacering i Division 2. 17-åriga Scahffer tar nu nästa kliv i karriären genom att krita på hos Skånela IF. Hon är ursprungligen från Bålsta men går på Arlandagymnasiet inrikting handboll.
– Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper. Lång och kraftfull linjespelare som har potential att bli en viktig spelare hos oss på sikt. Hon är ung och lovande med rätt inställning till träning och jag är helt övertygad om att vi kommer få stor nytta av Ida framöver, säger tränare Fredrik Söderberg i ett uttalande till Skånelas hemsida.

connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
studeravidare_helsida
defacto_helsida
sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
happyhomes_sommar2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta
nrh
studeravidare_outsider
swedol_outsider