defacto_pan2020
Ida SchafferFoto: Skånela IF

Skånela gör klart med talangen

Ida Schaffer som öste in mål i Rosersbergs IK förra säsongen har kritat ett kontakt med Skånela IF: - Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper, säger A-lagstränaren Fredrik "Chippen" Söderberg i ett uttalande.

Ida Schaffer var den gångna säsongens mest dominerade spelare i Rosersbergs IK och var en av anledningarna till lagets topplacering i Division 2. 17-åriga Scahffer tar nu nästa kliv i karriären genom att krita på hos Skånela IF. Hon är ursprungligen från Bålsta men går på Arlandagymnasiet inrikting handboll.
– Ida är en spelare som vi har haft ögonen på de senaste året och besitter fina egenskaper. Lång och kraftfull linjespelare som har potential att bli en viktig spelare hos oss på sikt. Hon är ung och lovande med rätt inställning till träning och jag är helt övertygad om att vi kommer få stor nytta av Ida framöver, säger tränare Fredrik Söderberg i ett uttalande till Skånelas hemsida.

connys_helsida
defacto_helsida
happyhomes_50
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

oppethus_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_outsider
connys
nrh
oppethus_outsider