moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Lucau har lagt skorna på hyllan, han gjorde sin sista match mot Önnered i kvalet till Handbollsligan. Krutröken efter matchen har knappt lagt sig innan Skånela presterat målvakten Kenan Omerovic från Anderstorp. Omerovic är fostrad i Hallby från Jönköping och är 22 år gammal. Han har även spelat i Alingsås som ungdomsspelare med nuvarande skånelatränaren Mattias Flodman.

Omerovic ska ha varit eftertraktad på marknaden men valde Skånela där han kommande säsong får konkurrera med Marcus Nilsson och Maximillian Werner om speltid.
– Kenan är en mycket spännande målvakt där vi får in en typ som kommer komplettera Marcus Nilsson väl. Det är en mindre och explosiv målvakt som är mycket bra på att sätta bollen i spel, säger tränare Jimmy Karlsson.

defacto_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
2020_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
swedol_outsider
mp_outsider2022
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
nrh
marina_outsider