arlandagk_panorama
Glada tjejer i U16 efter tre raka segrar i SkövdeFoto: Skånela IF

Skånela gick vidare till USM-final

Efter tre raka segrar i USM Steg4 är Skånela klara för finalspelet i Uppsala i april.

centrum_pask

Det blev inledande segrar mot Åhus och Aranäs för Skånela, 26-20 och 17-16. Därmed räckte det med oavgjort i sista matchen mot arrangörsföreningen Skövde HF. Den matchen vände Skånela underläge 16-18 till 21-18 och därefter tittade man inte bakåt. Skånela vann matchen med 26-23 och kunde kvittera ut biljetten till Uppsala där man ställs mot Kungsängen, H43, Sävehof, Kärra, Eslöv och Malmö.

happyhomes_2019
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

defacto_helsida
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

ica_pask
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

logistik_utbildning
EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

bonava_helsida
sigtunavatten_standard
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

fme_helsida

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

centrum_pask_helsida
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
fme_outsider
colorama_april