arlandagk_panorama
Glada tjejer i U16 efter tre raka segrar i SkövdeFoto: Skånela IF

Skånela gick vidare till USM-final

Efter tre raka segrar i USM Steg4 är Skånela klara för finalspelet i Uppsala i april.

banner_juni_artikel

Det blev inledande segrar mot Åhus och Aranäs för Skånela, 26-20 och 17-16. Därmed räckte det med oavgjort i sista matchen mot arrangörsföreningen Skövde HF. Den matchen vände Skånela underläge 16-18 till 21-18 och därefter tittade man inte bakåt. Skånela vann matchen med 26-23 och kunde kvittera ut biljetten till Uppsala där man ställs mot Kungsängen, H43, Sävehof, Kärra, Eslöv och Malmö.

sigtunavatten_standard
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

midsommar_valsta_helsida
fme_helsida
happyhomes_2019

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

defacto_helsida
colorama_april2
sbrf_helsida

Silver för Källstrand i Österrike

kampsport Izabella Källstrand tävlande i lördags på Austrian Open G1 och tog silver: - Ett ordentligt Styrkebesked av Izabella som även tog guld på Turkish Open i februari, säger tränaren Jens Lundin.

oppning_helsida
EXTRA

Skånela värvar in 118-målsskytt från Handbollsligan

Handboll Skånela värvar in Ola Pewik närmast från AIK men med förflutet i Ricoh.: - Det ska bli spännande och roligt att komma till en ny miljö. Jag har fått en bra bild utav både klubb & tränare och ser fram emot att sätta igång med träningen, säger Ola Pewik i ett pressmeddelande.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Arlandastadgolfare vann på Barsebäck

golf Christoffer Sahlström från Arlandastad Golfklubb vann på lördagen Barsebäck Resort Masters: - Barsebäck är en av Sverige absolut bästa banor där du måste spela väldigt bra golf för att komma runt, det är inte mycket utrymme att missa på. Vinden varierade också från dag till dag så man fick tänka om, säger Christopher Sahlström i ett pressmeddelande.

nrh
sh_oppet
colorama_april
sh_bovard_out
fme_outsider
ridskola2019_outsider
midsommar_valsta_outsider
connys
defacto_outsider
sbrf_outsider
oppning_outsider