defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förstärker på 9-meter från Handbollsligan

Skånelas herrar har gjort klart med Dante Lindén från Varberg i Handbollsligan.

centrum_artikel

Lindén är född 1995 och är storväxt med sina 184 cm och 90 kilo. Han kommer närmast från Varberg och dessförinnan varit i Tumba. Hans styrkor är attack och genombrottsspel, han är även användbar i alla positioner på 9M.
– Jag fick en grymt bra känsla från första samtalet med Jimmy. Det känns även som att Skånela har en väldigt spännande trupp och jag är oerhört stolt över att få vara en del av Skånela satsning den kommande säsongen, säger Dante till klubbens hemsida.

Tränare Jimmy Karlsson välkomnar tillskottet, hans raka spel och de kvicka fötterna är i en mot en-situationer blir ett tillskott. Hans närvaro innebär också att Skånela blir både spretigare och bredare på 9M enligt Karlsson.
– Dantes fina fysik och träningsmentalitet är något som jag också värderar högt. Jag vill arbete med spelare som orka driva sig själva mot att alltid bli bättre. Det smittar av sig och gör oss alla bättre. Om vi kan hitta hans roll snabbt och utnyttja hans spetskvaliteter inom våra ramar och sätt att spela kan detta bli en mycket obehaglig spelare att möta för våra motståndare

happyhomes_sommar2020
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

rentawreck_helsida
dackskiftarna_helsida
vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
Moderaterna_helsida2021
2020_helsida
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
dackskiftarna_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider