defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förstärker på 9-meter från Handbollsligan

Skånelas herrar har gjort klart med Dante Lindén från Varberg i Handbollsligan.

centrum_artikel

Lindén är född 1995 och är storväxt med sina 184 cm och 90 kilo. Han kommer närmast från Varberg och dessförinnan varit i Tumba. Hans styrkor är attack och genombrottsspel, han är även användbar i alla positioner på 9M.
– Jag fick en grymt bra känsla från första samtalet med Jimmy. Det känns även som att Skånela har en väldigt spännande trupp och jag är oerhört stolt över att få vara en del av Skånela satsning den kommande säsongen, säger Dante till klubbens hemsida.

Tränare Jimmy Karlsson välkomnar tillskottet, hans raka spel och de kvicka fötterna är i en mot en-situationer blir ett tillskott. Hans närvaro innebär också att Skånela blir både spretigare och bredare på 9M enligt Karlsson.
– Dantes fina fysik och träningsmentalitet är något som jag också värderar högt. Jag vill arbete med spelare som orka driva sig själva mot att alltid bli bättre. Det smittar av sig och gör oss alla bättre. Om vi kan hitta hans roll snabbt och utnyttja hans spetskvaliteter inom våra ramar och sätt att spela kan detta bli en mycket obehaglig spelare att möta för våra motståndare

studenten2020_helsida
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

valvet_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

happy_homes_mars
sommarlov_helsida
speedy_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

stottasigtuna_helsida
marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
stottasigtuna_outsider
speedy_outsider
nrh
marina_outsider
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider