defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förstärker på 9-meter från Handbollsligan

Skånelas herrar har gjort klart med Dante Lindén från Varberg i Handbollsligan.

centrum_artikel

Lindén är född 1995 och är storväxt med sina 184 cm och 90 kilo. Han kommer närmast från Varberg och dessförinnan varit i Tumba. Hans styrkor är attack och genombrottsspel, han är även användbar i alla positioner på 9M.
– Jag fick en grymt bra känsla från första samtalet med Jimmy. Det känns även som att Skånela har en väldigt spännande trupp och jag är oerhört stolt över att få vara en del av Skånela satsning den kommande säsongen, säger Dante till klubbens hemsida.

Tränare Jimmy Karlsson välkomnar tillskottet, hans raka spel och de kvicka fötterna är i en mot en-situationer blir ett tillskott. Hans närvaro innebär också att Skånela blir både spretigare och bredare på 9M enligt Karlsson.
– Dantes fina fysik och träningsmentalitet är något som jag också värderar högt. Jag vill arbete med spelare som orka driva sig själva mot att alltid bli bättre. Det smittar av sig och gör oss alla bättre. Om vi kan hitta hans roll snabbt och utnyttja hans spetskvaliteter inom våra ramar och sätt att spela kan detta bli en mycket obehaglig spelare att möta för våra motståndare

happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

connys_helsida
defacto_helsida
helsida_sommarlov
sigtunahem_sokbostad
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider