moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förlorade mot Hammarby

Skånela förlorade den tuffa bortamatchen mot Hammarby med 32-25 på fredagskvällen.

centrum_artikel

Hammarby tog tidigt ledningen mot Skånela och tappade inte kommandot i matchen. Efter tio minuter ledde man med 8-4 men närmare än tre målsunderläge kom Skånela inte i halvleken eller matchen. I halvtid ledde Hammarby med 18-13. Två snabba mål i andra för Skånela gjorde resultatet till 18-15 men sen satte hemmalaget in en högre växel och såg till att ta en komfortabel seger. Gustaf Näslund klev fram i matchen med sina sju mål. Pewik och Lindberg svarade vardera för fyra må.

sigtunahem_sokbostad
studeravidare_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
defacto_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
helsida_sommarlov
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
studeravidare_outsider
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider