heat-pan
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förlorade mot Hammarby

Skånela förlorade den tuffa bortamatchen mot Hammarby med 32-25 på fredagskvällen.

centrum_artikel

Hammarby tog tidigt ledningen mot Skånela och tappade inte kommandot i matchen. Efter tio minuter ledde man med 8-4 men närmare än tre målsunderläge kom Skånela inte i halvleken eller matchen. I halvtid ledde Hammarby med 18-13. Två snabba mål i andra för Skånela gjorde resultatet till 18-15 men sen satte hemmalaget in en högre växel och såg till att ta en komfortabel seger. Gustaf Näslund klev fram i matchen med sina sju mål. Pewik och Lindberg svarade vardera för fyra må.

happyhomes_sommar2020
mp-helsida

Jonas Eriksson ger ut bok

Fotboll Sigtunabon och ex-domaren Jonas Eriksson ska ge ut en bok rapporterar Expressen: - Boken ”Korthuset” handlar om allt från min uppväxt i Luleå till hot, utfrysningar och vad Leo Messi egentligen säger i spelargången, säger Jonas Eriksson till tidningen.

dackskiftarna_helsida
centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
coronapandemin

Förlängt stopp för fotbollsmatcher

Fotboll Fotbollen som planerades att vara igång får vänta på premiär i lokala serier och barn- och ungdomar till tidigast 17:e maj.

defacto_helsida
rentawreck_helsida
sigtunastad_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

speedy_vinter_helsida

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

aftenbil_outsider
connys
vardcentral_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
rentawreck_outsider
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
heat-out
mp-outsider
speedy_vinter2020_outsider