defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förlorade mot Hammarby

Skånela förlorade den tuffa bortamatchen mot Hammarby med 32-25 på fredagskvällen.

Hammarby tog tidigt ledningen mot Skånela och tappade inte kommandot i matchen. Efter tio minuter ledde man med 8-4 men närmare än tre målsunderläge kom Skånela inte i halvleken eller matchen. I halvtid ledde Hammarby med 18-13. Två snabba mål i andra för Skånela gjorde resultatet till 18-15 men sen satte hemmalaget in en högre växel och såg till att ta en komfortabel seger. Gustaf Näslund klev fram i matchen med sina sju mål. Pewik och Lindberg svarade vardera för fyra må.

defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

happyhomes_2019

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

sigtunavatten_standard
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

colorama_jul
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys