defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förlorade mot Drott

Skånela förlorade bortamatchen mot Drott med 34-30.

centrum_artikel

Drott vann med 34-30 mot Skånela efter 17-12 i paus. I andra försöker man komma ikapp och gör ett tappert försök enligt Skånelas hemsida men man lyckas inte. Ida Odén var tillbaka och satte nio mål.
– Generellt sett så förlorar vi för många man-man dueller i vårt försvar och Drott får för lätta mål. Vi blir lite för glesa bakåt och hjälper inte varandra tillräckligt bra. Anfallsmässigt så producerar vi mycket mål men det blir för tufft när vi nästintill släpper in mål i varje anfall, säger tränare Fredrik Söderberg till hemsidan.

Målen
Odén 9, Nygårds 4, Wislander 4, Bergsten 3, Lindgren 3, Olofsson 2, Andersson 2, Näsbrandt

connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
helsida_sommarlov
EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

brobygget_midgard_helsida

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

defacto_helsida
2020_helsida
studeravidare_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
centrum_helsida2020
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
outsider_sommarlov