defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela förlorade mot Drott

Skånela förlorade bortamatchen mot Drott med 34-30.

centrum_artikel

Drott vann med 34-30 mot Skånela efter 17-12 i paus. I andra försöker man komma ikapp och gör ett tappert försök enligt Skånelas hemsida men man lyckas inte. Ida Odén var tillbaka och satte nio mål.
– Generellt sett så förlorar vi för många man-man dueller i vårt försvar och Drott får för lätta mål. Vi blir lite för glesa bakåt och hjälper inte varandra tillräckligt bra. Anfallsmässigt så producerar vi mycket mål men det blir för tufft när vi nästintill släpper in mål i varje anfall, säger tränare Fredrik Söderberg till hemsidan.

Målen
Odén 9, Nygårds 4, Wislander 4, Bergsten 3, Lindgren 3, Olofsson 2, Andersson 2, Näsbrandt

connys_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

happyhomes_2019
speedy_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
sportlov_sigtuna
2020_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
connys