moderater_pan_sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela förlorade i Alstermo

Skånela förlorade mot Amo Handboll på söndagen: -Torsk mot ett bättre Amo idag.Bara gratulera, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

Matchen mellan Amo och Skånela var jämn större delen, lagen turades om att vara i ledning men för det mesta var det Amo som var i förarsätet. Skånela hade ett par uddamålsledningar men lyckades inte rycka ifrån. Matchen avgörs i mitten av andra när Amo kopplar åt sig ledning med 4-5 bollar. Sista tio är det klar ledning för hemmalaget och Skånela kan bara putsa till slutresultatet med ett par sena mål. Förre skånelatränaren Andreas ”Stocken” Stockenberg gick därmed segrande ur striden denna gång. 34-27 stod det på resultattavlan när matchen var till ända. Noterbart var att Simon Lindberg inte spelade och att målvakten Marcus Nilsson svarade för två mål.

Målen
Frank 6, Östling 6, Pewik 5, Ladan 4, Näslund 3, Nilsson (mv) 2, Nielsen 1

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

helsida_sfs

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
sfs_out
swedol_outsider
event_outsider
connys
mp_outsider2022
pantamera_out
outsider_social
nrh
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider