defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Skånela förlorade i Alstermo

Skånela förlorade mot Amo Handboll på söndagen: -Torsk mot ett bättre Amo idag.Bara gratulera, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel

Matchen mellan Amo och Skånela var jämn större delen, lagen turades om att vara i ledning men för det mesta var det Amo som var i förarsätet. Skånela hade ett par uddamålsledningar men lyckades inte rycka ifrån. Matchen avgörs i mitten av andra när Amo kopplar åt sig ledning med 4-5 bollar. Sista tio är det klar ledning för hemmalaget och Skånela kan bara putsa till slutresultatet med ett par sena mål. Förre skånelatränaren Andreas ”Stocken” Stockenberg gick därmed segrande ur striden denna gång. 34-27 stod det på resultattavlan när matchen var till ända. Noterbart var att Simon Lindberg inte spelade och att målvakten Marcus Nilsson svarade för två mål.

Målen
Frank 6, Östling 6, Pewik 5, Ladan 4, Näslund 3, Nilsson (mv) 2, Nielsen 1

centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

connys_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
meko_helsida
defacto_helsida
coronapandemin

Äldre ungdomar får idrotta igen

Sport Ungdomar födda 2002 eller tidigare får nu träna igen efter nya rekommendationer från FHM.

Malin till landslaget

Fotboll Förre märstabon Malin Broberg har tagits ut till landslaget i Futsal: - Det är en ära att bli kallad till landslaget, säger Malin till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
connys
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
meko_outsider