center_pan21
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll trots 31 mål

Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

centrum_artikel

Skånela har inlett med nederlag mot Tyresö och Eslöv i Damallsvenskan. På lördagen kom OV Helsingborg till Vikingahallen. Det såg bättre ut än tidigare matcher och man ledde även i paus och är med till sista tio, men avslutningen från Skånelas sida är inte optimal. OV går från lika till tremålsledning och det greppet tar sig Skånela inte ur.
– Vi gör det jättebra, vi kämpar och sliter och gör det som bör krävas för att vinna. Vi har alla ingredienser. I de andra två matcherna har vi fallit på eget bevåg, idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna. Det är tråkigt för tjejerna som krigar vecka in och vecka ut, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim.

Skånela fick in 31 bollar, men OV gör alltså 32. Skånela tar med sig anfallsspelet, men försvarsspelet behöver man arbeta med för att segrarna ska komma.
– Anfallsspelet stämmer bra, vi har ännu mer att ge där idag. Vi gör ändå 31 men släpper in för mycket mål för att vinna. När det klaffar ska alla lag vara oroliga. Jag känner ingen stress, vi tror på det vi gör. Handboll är små marginaler. Just nu har vi inte marginaler med oss men nån gång vänder det, fortsatte Söderberg Wernheim.

Målen
Sarenbrant 11, Lannermalm 5, Kardell 4, Lalovic 3, Lindgren 2, Olofsson 2, Libom 2, Vinelund, Linden

herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

koppar_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

helsida_var2021

Melwin missar VM-kval

Basket Melwin Pantzar missar Sveriges VM-kval mot Finland och Slovenien på grund av exponering för covid-19.

oppethus_helsida
happyhomes_sommar2020
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

mp_host_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

connys_helsida
defacto_helsida
julmarknad_helsida
jul2021
karlsson vs Stocken

Karlsson inför seriefinalen: Vi ska spela vårt spel

Handboll Tränarrivalerna Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg möts på lördag i Vikingahallen i en seriefinal: - Det är svårt att slå oss i Vikingahallen, det vet Amo som inte vunnit på flera år, säger Skånelas tränare Jimmy Karlsson.

dack-helsida
centrum_helsida2020

Wings föll i derbyt

Ishockey Wings föll i derbyt mot Väsby inför nästan 300 åskådare i Pinbackshallen. I samband med matchen tackades också Johan Karlsson av för sina insatser som ordförande i Wings.

2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

flygskolan_outsider
connys
julmarknad_outsider
centrum_sommar_out
jul_outsider
oppethus_outsider
dack-outsider
koppar_outsider
swedol_outsider
nrh
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider