defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll i toppmötet

Trots en bra start förlorade Skånela på onsdagskvällen mot Hellton Karlstad med 21-18: - Det är inte alltid det klaffa, det gjorde det inte idag, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Skånela hade chans att hänga på i toppen av Allsvenskan men efter 18-21 hemma mot Hellton kom det grus i maskineriet. Tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg var inte allt för munter över insatsen, särskilt offensiven:
– Det är fel och tveksamheter, vi släpper in kontringsmål för att vi är för tafatta och dåliga i anfallsspelet, analyserar Söderberg.

Skånela verkade inte riktigt på hugget, något som Söderberg höll med om:
– Både jag och Henrik har misslyckats med att förbereda tjejerna för matchen. Vi får ta på oss detta också, vi tittar på videon och tar det på träningen i morgon (läs torsdag).

Närmast väntar Drott hemma i Märsta på söndag:
– Det är inte alltid det klaffar, det gör det inte idag, vi får jobba vidare , nu var det för få bra saker från alla spelare.

Målen
Andersson 5, , Nygårds 3, Wislander 2, Wiklund 2, Eriksson, Persson, F.Küller, Wedin Ohlsson, C.Küller, Norrman

happyhomes_2019
defacto_helsida
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider