centrum_host
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll i toppmötet

Trots en bra start förlorade Skånela på onsdagskvällen mot Hellton Karlstad med 21-18: - Det är inte alltid det klaffa, det gjorde det inte idag, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Skånela hade chans att hänga på i toppen av Allsvenskan men efter 18-21 hemma mot Hellton kom det grus i maskineriet. Tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg var inte allt för munter över insatsen, särskilt offensiven:
– Det är fel och tveksamheter, vi släpper in kontringsmål för att vi är för tafatta och dåliga i anfallsspelet, analyserar Söderberg.

Skånela verkade inte riktigt på hugget, något som Söderberg höll med om:
– Både jag och Henrik har misslyckats med att förbereda tjejerna för matchen. Vi får ta på oss detta också, vi tittar på videon och tar det på träningen i morgon (läs torsdag).

Närmast väntar Drott hemma i Märsta på söndag:
– Det är inte alltid det klaffar, det gör det inte idag, vi får jobba vidare , nu var det för få bra saker från alla spelare.

Målen
Andersson 5, , Nygårds 3, Wislander 2, Wiklund 2, Eriksson, Persson, F.Küller, Wedin Ohlsson, C.Küller, Norrman

happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
fme_oktober
centrum_host_helsida
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

nrh
colorama_april2
connys
greeknight_outsider