mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll i toppmötet

Trots en bra start förlorade Skånela på onsdagskvällen mot Hellton Karlstad med 21-18: - Det är inte alltid det klaffa, det gjorde det inte idag, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

centrum_artikel

Skånela hade chans att hänga på i toppen av Allsvenskan men efter 18-21 hemma mot Hellton kom det grus i maskineriet. Tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg var inte allt för munter över insatsen, särskilt offensiven:
– Det är fel och tveksamheter, vi släpper in kontringsmål för att vi är för tafatta och dåliga i anfallsspelet, analyserar Söderberg.

Skånela verkade inte riktigt på hugget, något som Söderberg höll med om:
– Både jag och Henrik har misslyckats med att förbereda tjejerna för matchen. Vi får ta på oss detta också, vi tittar på videon och tar det på träningen i morgon (läs torsdag).

Närmast väntar Drott hemma i Märsta på söndag:
– Det är inte alltid det klaffar, det gör det inte idag, vi får jobba vidare , nu var det för få bra saker från alla spelare.

Målen
Andersson 5, , Nygårds 3, Wislander 2, Wiklund 2, Eriksson, Persson, F.Küller, Wedin Ohlsson, C.Küller, Norrman

spedition_sigtuna
landsbygd_sigtuna_helsida
kaa_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

centrum_helsida2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

studeravidare_helsida
2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

speedy_helsida
marina_helsida
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
kaa_outsider
nrh