center_pan21
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll mot OV

Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

centrum_artikel

Skånela som jagar nytt kontrakt ställdes mot OV Helsingborg hemma i Märsta. Matchen var till stora delar jämn spelmässigt men Skånela kunde med lite mer skärpa i offensiven och defensiven ha kopplat grepp om tillställningen. Istället blev det för många tekniska fel och slarv som ledde till att OV kunde gå till anfall:
– Vi får försvara oss hela tiden och försvaret var inte heller vår starka sida, vi var inte het och aggressiva, fick inte tillräckligt med räddningar heller, analyserar Fredrik Söderberg, tränare.

Sista kvarten kopplar gästerna grepp om matchen och går ifrån till ledning med 5-6 bollar. Slutresultatet skrevs till 34-29 för OV. Skånela är än mer indragna i den negativa kvalstriden nu och bara en poäng skiljer ner till GUIF och två till Tyresö. Vill det sig illa så är det även tre poäng ner till nedflyttning.

Målen
Andersson 7, Bergsten 7, Kou Aune 4, Wislander 3, Schaerlund 2, Lindgren 2, Nygårds, Huusko Smeds, Olofsson, Näsbrandt

bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

dack-helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

vaccin
mp_host_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

defacto_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

connys_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

helsida_var2021

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
dack-outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
vaccin-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider