defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll mot OV

Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

Skånela som jagar nytt kontrakt ställdes mot OV Helsingborg hemma i Märsta. Matchen var till stora delar jämn spelmässigt men Skånela kunde med lite mer skärpa i offensiven och defensiven ha kopplat grepp om tillställningen. Istället blev det för många tekniska fel och slarv som ledde till att OV kunde gå till anfall:
– Vi får försvara oss hela tiden och försvaret var inte heller vår starka sida, vi var inte het och aggressiva, fick inte tillräckligt med räddningar heller, analyserar Fredrik Söderberg, tränare.

Sista kvarten kopplar gästerna grepp om matchen och går ifrån till ledning med 5-6 bollar. Slutresultatet skrevs till 34-29 för OV. Skånela är än mer indragna i den negativa kvalstriden nu och bara en poäng skiljer ner till GUIF och två till Tyresö. Vill det sig illa så är det även tre poäng ner till nedflyttning.

Målen
Andersson 7, Bergsten 7, Kou Aune 4, Wislander 3, Schaerlund 2, Lindgren 2, Nygårds, Huusko Smeds, Olofsson, Näsbrandt

happy_homes_mars

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

salong_elisabeth_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

speedy_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

2020_helsida
marina_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

festspec_corona_helsida
centrum_helsida2020

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider