mote_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll mot OV

Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

centrum_artikel

Skånela som jagar nytt kontrakt ställdes mot OV Helsingborg hemma i Märsta. Matchen var till stora delar jämn spelmässigt men Skånela kunde med lite mer skärpa i offensiven och defensiven ha kopplat grepp om tillställningen. Istället blev det för många tekniska fel och slarv som ledde till att OV kunde gå till anfall:
– Vi får försvara oss hela tiden och försvaret var inte heller vår starka sida, vi var inte het och aggressiva, fick inte tillräckligt med räddningar heller, analyserar Fredrik Söderberg, tränare.

Sista kvarten kopplar gästerna grepp om matchen och går ifrån till ledning med 5-6 bollar. Slutresultatet skrevs till 34-29 för OV. Skånela är än mer indragna i den negativa kvalstriden nu och bara en poäng skiljer ner till GUIF och två till Tyresö. Vill det sig illa så är det även tre poäng ner till nedflyttning.

Målen
Andersson 7, Bergsten 7, Kou Aune 4, Wislander 3, Schaerlund 2, Lindgren 2, Nygårds, Huusko Smeds, Olofsson, Näsbrandt

brobygget_midgard_helsida
brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

defacto_helsida
studeravidare_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
happyhomes_sommar2020
sommar_sigtuna2020
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider