defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll med uddamålet

Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

centrum_artikel

Det var ett minst sagt konstigt slut i Vikingahallen mellan Skånela och Eskilstuna GUIF när Skånela jagade kvittering. I samband med ett frikast med 15 sekunder kvar missad sekretariatet att sätta igång tiden varpå Skånela tog ett avslut och kort därpå tilldömdes ett nytt frikast. Men när domarna uppmärksammades på att tiden stått still tog man en diskussion med sekretariatet och kom fram till att tiden löpt ut. Därmed blev det avblåst och inget mer sista skott för Skånela:
– Jag hade kunnat ta en förlust om slutet blir annorlunda, det är märkligt när seket inte drar igång klockan, domarna säger att tiden är ute. Jag anklagar ingen för det, det sker inte med flit men det blir märkligt för oss som spelar, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

På det stora hela var dock ”Chippen” nöjd med lagets insats, han tyckte att de flesta gjorde en bra match. Underläget i första med tre bollar, 9-12, lyckades man inte hämta in:
– Det blev en jämn match som vi förväntade oss, de får ett litet ryck i början av andra men som vi tar ikapp fort, det kunde sluta hur som helst, sa Chippen.

Anfallsmässigt var man stillastående i första konstaterar ”Chippen”. Moa Andersson satte nio bollar från sin kant och på andra kanten var det Emma Persson som gjorde mål:
– Det var en bra match av många men de drar längsta strået. Det är bara att jobba på, ny match om drygt en vecka.

Målen
Andersson 9, Persson 5, Schaerlund 4, Wislander 3, Nygårds, Lundin, F.Küller, C.Küller

Publik: 205

stottasigtuna_helsida
valvet_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

happy_homes_mars
defacto_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
speedy_helsida
marina_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

stottasigtuna_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
kcbygg_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
valvet_outsider