defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll med uddamålet

Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

centrum_artikel

Det var ett minst sagt konstigt slut i Vikingahallen mellan Skånela och Eskilstuna GUIF när Skånela jagade kvittering. I samband med ett frikast med 15 sekunder kvar missad sekretariatet att sätta igång tiden varpå Skånela tog ett avslut och kort därpå tilldömdes ett nytt frikast. Men när domarna uppmärksammades på att tiden stått still tog man en diskussion med sekretariatet och kom fram till att tiden löpt ut. Därmed blev det avblåst och inget mer sista skott för Skånela:
– Jag hade kunnat ta en förlust om slutet blir annorlunda, det är märkligt när seket inte drar igång klockan, domarna säger att tiden är ute. Jag anklagar ingen för det, det sker inte med flit men det blir märkligt för oss som spelar, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

På det stora hela var dock ”Chippen” nöjd med lagets insats, han tyckte att de flesta gjorde en bra match. Underläget i första med tre bollar, 9-12, lyckades man inte hämta in:
– Det blev en jämn match som vi förväntade oss, de får ett litet ryck i början av andra men som vi tar ikapp fort, det kunde sluta hur som helst, sa Chippen.

Anfallsmässigt var man stillastående i första konstaterar ”Chippen”. Moa Andersson satte nio bollar från sin kant och på andra kanten var det Emma Persson som gjorde mål:
– Det var en bra match av många men de drar längsta strået. Det är bara att jobba på, ny match om drygt en vecka.

Målen
Andersson 9, Persson 5, Schaerlund 4, Wislander 3, Nygårds, Lundin, F.Küller, C.Küller

Publik: 205

defacto_helsida
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

studeravidare_helsida
connys_helsida
2020_helsida
helsida_sommarlov
happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
brobygget_midgard_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out