defacto_panorama_mustasch
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll med uddamålet

Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

centrum_farsdag_artikel

Det var ett minst sagt konstigt slut i Vikingahallen mellan Skånela och Eskilstuna GUIF när Skånela jagade kvittering. I samband med ett frikast med 15 sekunder kvar missad sekretariatet att sätta igång tiden varpå Skånela tog ett avslut och kort därpå tilldömdes ett nytt frikast. Men när domarna uppmärksammades på att tiden stått still tog man en diskussion med sekretariatet och kom fram till att tiden löpt ut. Därmed blev det avblåst och inget mer sista skott för Skånela:
– Jag hade kunnat ta en förlust om slutet blir annorlunda, det är märkligt när seket inte drar igång klockan, domarna säger att tiden är ute. Jag anklagar ingen för det, det sker inte med flit men det blir märkligt för oss som spelar, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

På det stora hela var dock ”Chippen” nöjd med lagets insats, han tyckte att de flesta gjorde en bra match. Underläget i första med tre bollar, 9-12, lyckades man inte hämta in:
– Det blev en jämn match som vi förväntade oss, de får ett litet ryck i början av andra men som vi tar ikapp fort, det kunde sluta hur som helst, sa Chippen.

Anfallsmässigt var man stillastående i första konstaterar ”Chippen”. Moa Andersson satte nio bollar från sin kant och på andra kanten var det Emma Persson som gjorde mål:
– Det var en bra match av många men de drar längsta strået. Det är bara att jobba på, ny match om drygt en vecka.

Målen
Andersson 9, Persson 5, Schaerlund 4, Wislander 3, Nygårds, Lundin, F.Küller, C.Küller

Publik: 205

happyhomes_2019
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
sigtunavatten_standard
centrum_farsdag
greeknighthelsida
ica_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

colorama_april2
greeknight_outsider
nrh
connys