stationshusen_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll med uddamålet

Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

Det var ett minst sagt konstigt slut i Vikingahallen mellan Skånela och Eskilstuna GUIF när Skånela jagade kvittering. I samband med ett frikast med 15 sekunder kvar missad sekretariatet att sätta igång tiden varpå Skånela tog ett avslut och kort därpå tilldömdes ett nytt frikast. Men när domarna uppmärksammades på att tiden stått still tog man en diskussion med sekretariatet och kom fram till att tiden löpt ut. Därmed blev det avblåst och inget mer sista skott för Skånela:
– Jag hade kunnat ta en förlust om slutet blir annorlunda, det är märkligt när seket inte drar igång klockan, domarna säger att tiden är ute. Jag anklagar ingen för det, det sker inte med flit men det blir märkligt för oss som spelar, sa tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

På det stora hela var dock ”Chippen” nöjd med lagets insats, han tyckte att de flesta gjorde en bra match. Underläget i första med tre bollar, 9-12, lyckades man inte hämta in:
– Det blev en jämn match som vi förväntade oss, de får ett litet ryck i början av andra men som vi tar ikapp fort, det kunde sluta hur som helst, sa Chippen.

Anfallsmässigt var man stillastående i första konstaterar ”Chippen”. Moa Andersson satte nio bollar från sin kant och på andra kanten var det Emma Persson som gjorde mål:
– Det var en bra match av många men de drar längsta strået. Det är bara att jobba på, ny match om drygt en vecka.

Målen
Andersson 9, Persson 5, Schaerlund 4, Wislander 3, Nygårds, Lundin, F.Küller, C.Küller

Publik: 205

defacto_helsida
herrallsvenskan

Överraskande nederlag för Skånela

Handboll Skånela föll överraskande mot Karlskrona hemma i Vikingahallen med 25-23: - Återigen ingen bra match, vi har tre upp med tio kvar och förlorar sista med fem, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

connys_helsida
jul2021
mp_host_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Trots en klar ledning för Skånela med tjugo minuter kvar lyckas man tappa en poäng hemma mot Tyresö: - Vi ger bort en poäng, känns det som, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

valsta-jul_helsida
hockeyettan

Wings föll mot tabellettan

Ishockey Det var en match av akademisk betydelse för både Hudiksvall och Wings. Redan klara ettan Hudiksvall kom till Märsta för att hålla farten uppe inför Allettan.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida
hockeyettan

Wings besegrade Segeltorp

Ishockey Näst sista omgången av Hockeyettan Östra spelades på söndagen och Wings kunde äntligen vinna efter några tunga matcher.

2020_helsida
hockeyettan

Poäng för Wings

Ishockey Wings fick med sig en poäng från matchen mot Hanviken då det blev förlust på övertid.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
mp-outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
swedol_outsider
valsta_jul_outsider
jul_outsider
stationshusen_out