stationshusen
Arkivbild från första mötet mellan lagenFoto: Magnus Granhagen

Skånela föll med tre sekunder kvar

Skånela pressade tabellettan Hammarby och föll med endast ett enda mål på lördagen, dessutom med bara tre sekunder kvar.

centrum_artikel

Hammarby vann med 28-17 mot Skånela på lördagen. En tung period i mitten av första där Hammarby gjorde 6-3 på märstalaget vilket innebar ledning 8-5 blev tungan på vågen. Skånela återhämtade sig men låg under även tidigt i andra med fyra bollar, 15-11. Med knappa tjugo minuter kvar var Skånela tillbaka på lika men Hammarby var aldrig i underläge. Med bara 40 sekunder kvar kvitterade Robert Ladan för Skånela men sista ordet med bara tre sekunder kvar fick Hammarby.

Målen
Pewik 7, Ladan 5, Rahali 4, Näslund 3, Östling 2, Friström 2, Blomqvist 2, Nyberg

happyhomes_sommar2020
meko_helsida
damallsvenskan

Skånela överlägset mot Nacka

Handboll Skånela var tämligen överlägsna i Vikingahallen mot Nacka: - Vi hade kunnat gjort betydligt fler mål och släppt in färre, men vi ska inte sitta och klaga, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
centrum_helsida2020

Clara till topplag i SHE

Handboll Skånelas Clara Pettersson Bergsten är klar för SHE-tvåan Skuru: - Vi är både stolta och glada för Claras skull och önskar henne stort lycka till och tackar för dina insatser i den röda tröjan, skriver Skånela på sin hemsida.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings på säkrare mark

Ishockey Wings vann på fredagskvällen mot Segeltorp med 5-3: - Vi krigade i sista perioden, säger lagledare Peter Mattsson till märsta.nu

connys_helsida
ridskola2020_helsida

Klart: Karlsson stannar

Handboll Jimmy Karlsson kvarstår i Skånela IF: - Jag trivs jättebra i klubben och med killarna i laget så jag ser fram emot två säsonger till, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider