arlandagk_panorama

Skånela föll i Varberg

Skånela lyckades inte följa upp derbysegern i måndags med ny vinst utan förlorade med 27-25 borta mot topplaget Varberg.

centrum_pask

Skånela fick en tung start mot Varberg och låg under med 6-2 efter elva minuter, det visade sig bli ett för tungt underläge att plocka in. Skånela lyckades nosa sig upp nästan jämsides med tio minuter kvar av första men då satte Varberg in ett ryck och ledde med 14-10 i paus.

Trots det gav man inte upp, det tog tio minuter sen hade Skånela gått ikapp till 16-16, återigen lyckades Varberg koppla grepp och Skånela fick jaga, vid 22-21 kändes som att luften gick ur. Då återstod det ca 8 minuter och Varberg ledde konstans matchtiden ut med 1-2 mål. Slutresultatet skrevs till 27-25. Varberg hade 26-25 och Skånela gick för kvittering sista minuten men utan resultat.

Målen
Ganibegovic 8, Olsson 6, Ladan 4, Östling 3, Rahali, Sjölin, Frank, Nielsen

centrum_pask_helsida
logistik_utbildning
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
bonava_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

valsta_utveckling
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

colorama_april2

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

colorama_april
valsta_utveckling_2
fme_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_outsider