defacto_pan

Skånela föll i Varberg

Skånela lyckades inte följa upp derbysegern i måndags med ny vinst utan förlorade med 27-25 borta mot topplaget Varberg.

Skånela fick en tung start mot Varberg och låg under med 6-2 efter elva minuter, det visade sig bli ett för tungt underläge att plocka in. Skånela lyckades nosa sig upp nästan jämsides med tio minuter kvar av första men då satte Varberg in ett ryck och ledde med 14-10 i paus.

Trots det gav man inte upp, det tog tio minuter sen hade Skånela gått ikapp till 16-16, återigen lyckades Varberg koppla grepp och Skånela fick jaga, vid 22-21 kändes som att luften gick ur. Då återstod det ca 8 minuter och Varberg ledde konstans matchtiden ut med 1-2 mål. Slutresultatet skrevs till 27-25. Varberg hade 26-25 och Skånela gick för kvittering sista minuten men utan resultat.

Målen
Ganibegovic 8, Olsson 6, Ladan 4, Östling 3, Rahali, Sjölin, Frank, Nielsen

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

banner_trerosor
defacto_helsida
happyhomes_2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
sangensemble
sigtunavatten_standard
connys

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

sportlov2019

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola_2019_helsida
extravaganza_outsider
ridskola2019_outsider
nrh