julbanner

Skånela föll i Varberg

Skånela lyckades inte följa upp derbysegern i måndags med ny vinst utan förlorade med 27-25 borta mot topplaget Varberg.

Skånela fick en tung start mot Varberg och låg under med 6-2 efter elva minuter, det visade sig bli ett för tungt underläge att plocka in. Skånela lyckades nosa sig upp nästan jämsides med tio minuter kvar av första men då satte Varberg in ett ryck och ledde med 14-10 i paus.

Trots det gav man inte upp, det tog tio minuter sen hade Skånela gått ikapp till 16-16, återigen lyckades Varberg koppla grepp och Skånela fick jaga, vid 22-21 kändes som att luften gick ur. Då återstod det ca 8 minuter och Varberg ledde konstans matchtiden ut med 1-2 mål. Slutresultatet skrevs till 27-25. Varberg hade 26-25 och Skånela gick för kvittering sista minuten men utan resultat.

Målen
Ganibegovic 8, Olsson 6, Ladan 4, Östling 3, Rahali, Sjölin, Frank, Nielsen

fme_jul
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

icavalsta_julbanner

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

happy_homes_juli

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sigtuna_funkis
lager_bilnet
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sportfiskebanner2

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

defacto_host2018
julbanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

vanster_jul
connys
komvuxq3_4
nrh_lania
sigtunavatten_standard
colorama_vinter
funkis_2
objekt2
objekt3
outsider
objekt4