moderaterna_riksdag

Skånela föll i toppmötet

Skånela föll i toppmötet mot Amo som under Andreas Stockenbergs ledning vann för första gången.

centrum_artikel

Över 400 åskådare hade bänkat sig i Vikingahallen för att se toppmötet mellan Jimmy Karlssons Skånela och Andreas Stockenbergs Amo. Lagen följs åt i målprotokollen inledningsis men sista tio minuterna av första kopplar Amo grepp om tillställningen. Man går även till pausvila med ledning 17-13. Det greppet släppte man inte i andra, dessutom lade man in ett segerryck första tio minuterna då skillnaden blev fem bollar. Sista tio blev odramatiska, Skånela hade tio bollar upp till gästerna och slutresultatet skrevs till 34-25.

Dock var det gott om heta känslor. Skånela drabbades av tio nio utvisningar och Amo åtta. Amo kopplar nu grepp om serien och har tre poäng ner till tvåan Skånela. Det var även Skånelas första förlust i år efter att ha gått obesegrade i åtta matcher.

Målen
Åkerman 7, Ladan 5, Näslund 4, Nilsson 3, Östling 2, Wärnmark 1, Nielsen 1, Tapper 1, Isberg 1

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

handbollsskola
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
2020_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_out
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider