centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll i toppmöte

Skånela förlorade toppmötet mot Aranäs med klara 32-20 på söndagen.

Skånela höll jämna steg med ettan Aranäs på söndagen i 6-7 minuter, därefter var Aranäs numret större och ledde klart. I paus var det 13-10 men i andra drygade Aranäs ut, med en kvart kvar var det 20-14, sista femton vann Aranäs med 12-6 och därmed var saken biff. Noterbart var att Skånela kom till spel utan nyckelspelaren Simon Lindberg. Laget är trea och har fyra poäng ner till Karlskrona som jagar närmast under strecket. Närmast väntar derby mot Rimbo på lördag. Men innan dess har man aviserat ett nyförvärv som ska presenteras på onsdag.

Målen
Ladan 6, Pewik 4, Bengtsson 4, Ganibegovic 2, Östling 2, Näslund, Blomqvist

centrum_helsida2020

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

defacto_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

2020_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

festspec_corona_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

happy_homes_mars
salong_elisabeth_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

ridskola2020_helsida
marina_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
swedol_outsider
nrh
speedy_outsider