moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll i toppmöte

Skånela förlorade toppmötet mot Aranäs med klara 32-20 på söndagen.

centrum_artikel

Skånela höll jämna steg med ettan Aranäs på söndagen i 6-7 minuter, därefter var Aranäs numret större och ledde klart. I paus var det 13-10 men i andra drygade Aranäs ut, med en kvart kvar var det 20-14, sista femton vann Aranäs med 12-6 och därmed var saken biff. Noterbart var att Skånela kom till spel utan nyckelspelaren Simon Lindberg. Laget är trea och har fyra poäng ner till Karlskrona som jagar närmast under strecket. Närmast väntar derby mot Rimbo på lördag. Men innan dess har man aviserat ett nyförvärv som ska presenteras på onsdag.

Målen
Ladan 6, Pewik 4, Bengtsson 4, Ganibegovic 2, Östling 2, Näslund, Blomqvist

sommar_sigtuna2020
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

kaa_sigtuna_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

marina_helsida
brobygget_midgard_helsida
sigtuna_natur_sommar_outsider
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
swedol_outsider
nrh
marina_outsider
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
brobygget_outsider_valsta