panorama_centrum
Foto: Magnus Granhagen

Skånela föll i kvalmatch två

Önnered fick snabb revansch på Skånela och vann med 33-28.

Skånela inledde matchen piggt och såg ut att gå mot ny seger när man hade ledning som mest med fyra bollar. Skånelas hade show på kanten och gjorde sex mål rapporterar handbollskanalen.se

Önnereds svaga kvart berodde på nervöst och ineffektivt spel man missade även straffar och frilägen enligt Handbollskanalen. Men mot slutet av halvleken fick man ordning på nerverna och kom ikapp sakta men säkert, 15-15 var det i paus. Skånela mäktade med 13 mål i andra, Önnered fick hål på märstalaget och satte 18 nya baljor, totalt 33-28. Skånela fick vända hem och slicka såren men ny match väntar på fredag, återigen i Önnered.

Målen
Ladan 9, Lindberg 5, Wärnmark 3, Östling 3, Näslund 3, Isberg 2, Tapper 2, Nilsson 1

liber_helsida
mp_helsida_april
2020_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

connys_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

marinan_helsida

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
marina_outsider
mp_outsider2022
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider