midsommar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela flyttar upp talanger

Skånela IF har flyttat upp och gett fyra spelare ur ungdomsverksamheten A-lagskontrakt: - Jag tror stenhårt på dessa killar och det ska bli oerhört kul och inspirerande att få jobba med dem denna säsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Hampus Söderman, Mathias Friström, Adam Axelsson och Axel Åhlin Andersson har samtliga fått A-lagskontrakt med Skånela och kommer få chansen att träna med seniortruppen samt möta kvalificerat allsvenskt- och elitmotstånd under försäsongen. Men till stora delar lär det bli spel i utvecklingslaget HIF SIF:
– De vill träna hårt och offrar mycket och detta är en grundförutsättning för mig som a-lagstränare. Killarna har framtiden för sig men behöver också ha tålamod när det gäller speltid i vårt a-lag, säger tränaren Jimmy Karlsson till klubbens sajt.

Jimmy Karlsson tror stenhårt på killarna och de väntas bidra både i träning och på match.
– Självklart är jag glad att dessa killar väljer att spela med oss. För mig handlar det om att hitta rätt balans i en grupp. Dessa killar kommer att trycka på underifrån och höja kvalitén på våra träningar samt sätta press på våra äldre killar, dessa killar har höga ambitioner och vill mycket med sin handboll.

sportfiskebanner2
varen2018

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

februari

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

brf_englamarken
vuxenutbildning2

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Elliot till Bauhausgalan

Friidrott Elliot Duvert, 15 år, har fått en inbjudan till Bauhausgalan nästa helg i samband med Diamon Leauge där han bland annat möter Melwin Holm, Stefan Holms son.

val2018
vuxentutbildning
sigtunavatten_standard
standard_ridskola
veterankraft_standard
outsider_moderat
outsider_defacto
objekt2
comitini_banner
connys
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
objekt3
objekt4