sigtunahem_feb
Foto: Magnus Granhagen

Skånela flyttar upp talanger

Skånela IF har flyttat upp och gett fyra spelare ur ungdomsverksamheten A-lagskontrakt: - Jag tror stenhårt på dessa killar och det ska bli oerhört kul och inspirerande att få jobba med dem denna säsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Hampus Söderman, Mathias Friström, Adam Axelsson och Axel Åhlin Andersson har samtliga fått A-lagskontrakt med Skånela och kommer få chansen att träna med seniortruppen samt möta kvalificerat allsvenskt- och elitmotstånd under försäsongen. Men till stora delar lär det bli spel i utvecklingslaget HIF SIF:
– De vill träna hårt och offrar mycket och detta är en grundförutsättning för mig som a-lagstränare. Killarna har framtiden för sig men behöver också ha tålamod när det gäller speltid i vårt a-lag, säger tränaren Jimmy Karlsson till klubbens sajt.

Jimmy Karlsson tror stenhårt på killarna och de väntas bidra både i träning och på match.
– Självklart är jag glad att dessa killar väljer att spela med oss. För mig handlar det om att hitta rätt balans i en grupp. Dessa killar kommer att trycka på underifrån och höja kvalitén på våra träningar samt sätta press på våra äldre killar, dessa killar har höga ambitioner och vill mycket med sin handboll.

februari

Talangen flyttas upp

Handboll Skånela IF förstärker från och med i höst med talangen Alva Näsbrandt från de egna leden: - Under säsongen 2017/2018 har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och hon har tagit ett stort ansvar i HF SIF och gjort mycket mål genom sitt skytte för vårt utvecklingslag, kommenterar Hasse Juslin, tränare i HIF SIF.

video

Karlsson: Hade aldrig kunna drömma om det

Ishockey Första drömmen var att spela i NHL för wingsfostrade William Karlsson, nu inte bara spelar han i NHL utan han har även skjutit in 30 mål under en och samma säsong: - Det hade jag aldrig kunnat drömma om, men nu är jag här och det är väl bara att fortsätta, säger han till Sportbladet efter 4-1-segern mot Edmonton i morse.

sigtuna_bygglov

Marmenlind till AIK

Ishockey Wingsfostrade Daniel Marmenlind uppges vara klar för SHL-jagande AIK enligt sajten hockeynews.se

forskontor

Rosers vann svår bortamatch

Innebandy Rosersbergs IK vann den svåra bortamatchen mot Sandviken på söndagen med 6-4: - Att Sandviken borta är en tuff bortamatch visste vi sedan tidigare. Laget har endast förlorat hemma en gång det senaste året så vi visste att det krävdes något extra, uppger sportchefen Fredrik Raschke för märsta.nu

Så spelas derbyna

Fotboll Svenska Fotbollförbundet har fastställt matcherna för Division 3 Norr Svealand och datum för det första derbyt mellan FC Arlanda-Märsta IK.

EXTRA

Östlund går till konkurrenten

Handboll Jesper Östlund har mitt under brinnande säsong gjort klart med seriekonkurrenten Hallby från Jönköping: - Det är blandade känslor hos mig just nu, säger Jesper i ett uttalande till klubbens hemsida.

EXTRA

Föreningar går samman på damsidan

Fotboll Sigtuna IF och Rosersbergs IK inleder ett samarbete på damsidan och under 2018 kommer både representationslag och juniorlag gå under benämningen RIK/SIF.

video

Karlsson slår till igen

Politik I tisdags gjorde William Karlsson mål mot mästarna Pittsburgh och tidigt i morse petade han in mål 29 för säsongen.

hockeyettan

Klar seger mot Nacka

Ishockey Wings lämnade jumboplatsen i serien efter klar seger borta mot Nacka på onsdagskvällen.

Festspecialisten – Standard
connys
matcher_skanela
standard_ridskola
Norra Redovisningshuset
objekt4
standard
sigtunavatten_feb
vuxentutbildning
outsider_defacto
objekt3
objekt2