varumarke_defacto_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela flyttar upp talanger

Skånela IF har flyttat upp och gett fyra spelare ur ungdomsverksamheten A-lagskontrakt: - Jag tror stenhårt på dessa killar och det ska bli oerhört kul och inspirerande att få jobba med dem denna säsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

marstac_aug

Hampus Söderman, Mathias Friström, Adam Axelsson och Axel Åhlin Andersson har samtliga fått A-lagskontrakt med Skånela och kommer få chansen att träna med seniortruppen samt möta kvalificerat allsvenskt- och elitmotstånd under försäsongen. Men till stora delar lär det bli spel i utvecklingslaget HIF SIF:
– De vill träna hårt och offrar mycket och detta är en grundförutsättning för mig som a-lagstränare. Killarna har framtiden för sig men behöver också ha tålamod när det gäller speltid i vårt a-lag, säger tränaren Jimmy Karlsson till klubbens sajt.

Jimmy Karlsson tror stenhårt på killarna och de väntas bidra både i träning och på match.
– Självklart är jag glad att dessa killar väljer att spela med oss. För mig handlar det om att hitta rätt balans i en grupp. Dessa killar kommer att trycka på underifrån och höja kvalitén på våra träningar samt sätta press på våra äldre killar, dessa killar har höga ambitioner och vill mycket med sin handboll.

biljetter
extra

Wikegård startar nytt hockeylag i Märsta

Ishockey Niklas Wikegård startar ett hockeylag som kommer att spela sina hemmamatcher i Pinbackshallen med start i höst: - Vi har registrerat fler spelare, men vi tänker presentera det spelare för spelare på vår Instagram. Jag sitter ju i styrelsen i föreningen. Vi är några stycken som driver det här och då har vi fått till det med klädmärket som Wikegård står bakom. Det här ska bli riktigt kul, säger den förste spelaren Rasmus Rindstål till Expressen.

happy_homes_sommar
division 4

FC Arlanda säkrade kvalplats – Minst

Fotboll FC Arlanda hade inga problem med jumbon Sunnersta på lördagen. Det var målfest på Sunnersta IP i Uppsala. Det var 2-0 i paus och andra fortsatte man trumma på för att distansera sig från tvåan Kåre om det skulle bli en målskillnadsaffär: - Behöver hålla lugnet inför avslutningen och fortsätta enligt plan, säger sportchef Eddi Khalaf.

slaget om uppland

Sent avgörande i derbyt – Rimbo vann

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Rimbo efter en riktigt dramatisk drabbning inför 610 åskådare: - Det är skittråkigt och jag är förbannad, säger Jesper Östlund efter matchen.

Video

Wings i TV4

Ishockey Wings besökte på söndagen Idrottens dag i Hagaparken och Team07 gav bort massor med utrustning till Ge bort till sport: - Jag brinner för Wings Hockeyskola och att få fler barn i Sigtuna kommun att börja spela hockey. Det är för att jag ser glädjen hos barnen och vet att vi kan bidra till att de blir vinnare i livet genom hockeyn, säger Annika Bröms, ansvarig för Wings Hockeyskola.

Riddarens vårdcentral i samarbete med Wings

Ishockey Nyöppnade Riddarens Vårdcentral i Märsta startar ett samarbete med Wings hockeyskola: - I ett socioekonomisk utsatt området som Märsta är det ännu viktigare så att inga barn som vill idrotta exkluderas på grund av ekonomiska skäl, säger Dr. Hammad Al-Saaid om samarbetet.

colorama_jan
sbrf2
karlavagnen46
standard_ridskola
siriusgatan26
stockholmsvagen24b
lions_standard
Norra Redovisningshuset
standard
korpentraning
cricketklubben
Festspecialisten – Standard
connys
standard
borg
Frisyr – Standard