klippdagar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela flyttar upp talanger

Skånela IF har flyttat upp och gett fyra spelare ur ungdomsverksamheten A-lagskontrakt: - Jag tror stenhårt på dessa killar och det ska bli oerhört kul och inspirerande att få jobba med dem denna säsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

marstac_aug

Hampus Söderman, Mathias Friström, Adam Axelsson och Axel Åhlin Andersson har samtliga fått A-lagskontrakt med Skånela och kommer få chansen att träna med seniortruppen samt möta kvalificerat allsvenskt- och elitmotstånd under försäsongen. Men till stora delar lär det bli spel i utvecklingslaget HIF SIF:
– De vill träna hårt och offrar mycket och detta är en grundförutsättning för mig som a-lagstränare. Killarna har framtiden för sig men behöver också ha tålamod när det gäller speltid i vårt a-lag, säger tränaren Jimmy Karlsson till klubbens sajt.

Jimmy Karlsson tror stenhårt på killarna och de väntas bidra både i träning och på match.
– Självklart är jag glad att dessa killar väljer att spela med oss. För mig handlar det om att hitta rätt balans i en grupp. Dessa killar kommer att trycka på underifrån och höja kvalitén på våra träningar samt sätta press på våra äldre killar, dessa killar har höga ambitioner och vill mycket med sin handboll.

hockeyettan

Wings vann E4-derbyt

Ishockey Wings satte lite grus i maskineriet på Väsbys planer för att ta plats i AllEttan med en seger i E4-derbyt på söndagen.

forskontor
vinter_bil
extra

William hyllades efter nya mål

Ishockey William Karlssons satte sitt åttonde och nionde mål under natten mot Los Angeles: - Det kändes bra, särskilt i första, vi vann matchen där, sa William efter matchen till NHL.com

Klar seger för Skånela mot GT Söder

Handboll Skånela besegrade GT Söder på söndagen med komfortabla 24-18: - Det känns skönt som fan, en stabil insats, fram för allt bakåt, sa tränare Fredrik Söderberg efter matchen.

farbrorbla_host2017
Video

Nya poäng från Karlsson

Ishockey William Karlsson satte sitt sjunde mål och sin sjunde assist under natten vilket för honom upp som trea i den interna poängligan.

forsmaleri
Gräsroten 2017

Så mycket får din förening från Svenska spel

Sport Kommunens föreningar får dela på drygt 120 000 kronor från Svenska Spels gräsroten: - Gräsroten manifesterar på ett bra sätt Svenska Spels engagemang för svensk idrott. Det är genom Gräsroten vi är med och bidrar till ungdomsidrotten där grunden läggs för framgångar på planen och en förståelse för idrottens kärna, kamratskap, tolerans och inkludering. I Stockholm ser vi ett ökat engagemang för Gräsroten där antalet supportrar har ökat med 13 procent det senaste året. Helt fantastiskt, säger Lennart Käll, vd på Svenska Spel.

dackia_vinter2018
skånela-tumba

Tredje segern för Skånela

Handboll Skånela tog en välbehövlig seger i Allsvenskan efter att ha besegrat Tumba med 25-23 inför 283 åskådare i Vikingahallen: - Jag bryr mig inte om hur det ser ut, bara vi vinner, sa Jimmy Karlsson, tränare, efter matchen.

Video

Succé i natt för William Karlsson

Ishockey Wingsfostrade William Karlsson är glödhet i NHL, i natt kom två nya mål mot Winnipeg: - Ha roligt så går det bra, sa William till Vegas hemsida efter matchen.

Kaj förlänger med Märsta IK

Fotboll Märsta IK har förlängt med Kaj Eskelinen över nästa säsong: - Vi är nöjda, spelarna är nöjda och Kaj är nöjd, säger Märsta IK:s ordförande Kristoffer Rydén.

Ny futsalförening i Märsta

Fotboll Sevdah IF är ny futsalförvening i Märsta och på söndag spelar man derby mot Märsta IK: - Det hela började i Norrbackaskolan där vi spelade fotboll och hade roligt ihop. Hela idén om att starta en förening och spela diverse turneringar kom från våra dagens medlemmar och spelare, berättar Amir Skenderovic.

hockeyettan

Skräll av Wings

Ishockey Wings skrällde när man plockade tre poäng mot tabellfemman Valbo på onsdagskvällen.

Märstaspelare i Upplandslaget

Fotboll Sju spelare, killar och tjejer, från Märsta IK har kommit med i Upplandslaget för vidare camper och provspel inför sommarens Elitläger.

connys
dalgatan7b
standard_ridskola
nfc_vinter
frisyr2018
colorama_jan
slutstation
cricketklubben
matcher_skanela
yrkesutbildningen
standard
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
steningeliden32
blackfriday
borg
lions_standard
dogranch
skolgatan6d
agy2