centrum_panorama2020
Emilio LahdoFoto: Skånela IF

Skånela flyttar upp Lahdo

Skånela flyttar upp egna produkten Emilio Lahdo till A-laget: - Han är extremt driven och viljestark i sin handbollssatsning, säger tränare Jimmy Karlsson.

Emilio Lahdo, född 2002, har spelat i Skånela hela sitt liv. Förra året var han tongivande i Division 1-laget och under försäsongen har han tränat med herrlaget. Nu erbjuds han ett A-lagskontrakt för Allsvenskan. Enligt planen ska han dock matchas mest i utvecklingslaget HIF SIF samt på sikt kunna slåss om en plats herrlaget.
– Jag har haft förmånen att jobba med Emilio på skolan i två år. Han är extremt driven och viljestark i sin handbollssatsning. Han är nyfiken på att lära sig nytt och det har också visat sig i hans utveckling det senaste året. Han är fortfarande ung och har massor kvar att lära och hans styrkor på handbollsplanen är hans genombrott och energi på planen. Han är fysiskt stark för att vara så ung. Med tålamod och bra träning de närmaste åren kan han absolut utvecklas till en elitspelare som vi får nytta av, kommenterar tränare Jimmy Karlsson.

centrum_helsida2020
festspec_host2020_helsida
helgens matcher

Viktiga matcher i trean och femman

Fotboll FC Arlanda och Rosersbergs IK har viktiga matcher där avancemang eller potentiellt avancemang står på spel nu när serierna är inne på sina sista omgångar,

happyhomes_sommar2020
boisigtuna
connys_helsida
2020_helsida
helgens matcher

Helgens matcher: Derby i Division 6

Fotboll Det är toppmöte i Division 6 där MärstaIK2 och FC Arlanda2 möts. Märsta IK spelade hemma på fredagskvällen och FC Arlanda tar sig an Vallentuna på lördag eftermiddag.

defacto_helsida
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
swedol_outsider