sap_kyrka_pan

Skånela flyttar upp från ungdomsleden

Skånela IF flyttar upp tre spelare från sin ungdomsverksamhet till A-laget.

Svea Tenngren, Nelly Åhman och Vilma Viberg flyttas upp från Skånelas ungdomsverksamhet till A-laget. Om Tenngren säger tränare Fredrik Söderberg Wernheim:
– En spelare som under sin tid i klubben utvecklats mycket och är lite av en bolltrollare. Fin teknik och har under året spelat tvåa i försvar i vårat utvecklingslag vilket vi ofta brukar använda våra vänstersexor till.
Nelly Åhman är en linjespelare som har rätt storlek för både anfallsspel och försvarsspel. Hon har tränat med A-laget under hösten och våren. Hon har tagit stora kliv enligt Söderberg Wernheim. Vilma Viberg är en niometersspelare som är användbar på fler positioner. Även hon har tränat med A-laget under säsongen och håller hög klass, hon har bra spelsinne och känsla enligt Söderberg Wernheim.
andersojag
skordedag_helsida

Ny spelare till Skånela

Handboll Skånela IF har gjort klart med Lovisa Kardell från seriekonkurrenten GT Söder. Hon var spelbar redan under Svenska Cupen.

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll FC Arlanda spelar igen efter covidutbrott. I Division 4 är det tidig seriefinal mellan Unik-Rosersbergs IK.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida
division 4

RIK serieledare efter seger mot Rasbo

Fotboll Rosersbergs IK bjöd in till fest på hela Råberget och man mötte även Rasbo där det blev seger med 4-1: - Vi hade både Munther och Mulle borta så kanske inte den bästa matchen men tre poäng och viktiga poäng, säger tränare Stefan Lundqvist.

happyhomes_sommar2020
division 4

Märsta IK hänger på i toppstriden

Fotboll Märsta IK tog tre viktiga poäng mot Brottby och hänger på i toppstriden:- Trots många mål missar vi på tok för mycket, säger tränare Philip Alouch.

kyrka_helsida
bostad_helsida
kyrkoval_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag i helgen

Fotboll Den som vill se lokala matcher får vänta tills på söndag då det är ful rulle i de lokala serierna. MIK och RIK jagar vidare i toppen av fyran. FC Arlanda har fått sin match uppskjuten.

helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kyrka-outsider
andersojag_outsider
mp-outsider
kyrkoval_outsider
heat_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
eldsjal-outsider
bostad_outsider
skordedag_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys