defacto_pan2020

Skånela flyttar upp från ungdomsleden

Skånela IF flyttar upp tre spelare från sin ungdomsverksamhet till A-laget.

centrum_artikel
Svea Tenngren, Nelly Åhman och Vilma Viberg flyttas upp från Skånelas ungdomsverksamhet till A-laget. Om Tenngren säger tränare Fredrik Söderberg Wernheim:
– En spelare som under sin tid i klubben utvecklats mycket och är lite av en bolltrollare. Fin teknik och har under året spelat tvåa i försvar i vårat utvecklingslag vilket vi ofta brukar använda våra vänstersexor till.
Nelly Åhman är en linjespelare som har rätt storlek för både anfallsspel och försvarsspel. Hon har tränat med A-laget under hösten och våren. Hon har tagit stora kliv enligt Söderberg Wernheim. Vilma Viberg är en niometersspelare som är användbar på fler positioner. Även hon har tränat med A-laget under säsongen och håller hög klass, hon har bra spelsinne och känsla enligt Söderberg Wernheim.
happyhomes_sommar2020
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

sigtunastad_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

rentawreck_helsida

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

vardcentral_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
Moderaterna_helsida2021
defacto_helsida
2020_helsida
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
moderaterna_sigtuna
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
rentawreck_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider