centrum_host
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Lollo Gustafsson avtackas efter matchenFoto: Magnus Granhagen

Skånela får kvala sig kvar

Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

Skånelas öde beseglades egentligen i fredags när man kammade noll mot konkurrenten Spårvägen. Seger där och man hade varit på rätt sida om strecket inför avslutningen. Istället gick man till match mot AIK med 16 poäng och Spårvägen 18. För att man skulle förbi krävdes seger samtidigt som Spårvägen förlorade. Så blev inte fallet. Skånela förlorade med 20-21 och Spårvägen tog en poäng.
– Ingen rolig historia, kommer inte upp i nivå, bakåt en bra match, har hjärta och krigar, men framåt uddlös, ointresserat, och fantasilöst, då blir det jobbigt för oss. 21 bakåt då ska man vinna handbollsmatcher, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Segerryck i andra
Skånelas första var inte alls bra och man låg under med 4-5 mål vid flera tillfällen, i paus var det 11-8 till AIK. AIK kopplade grepp om matchen tidigt i andra när man ledde med 5 mål, ett för stort hål att gräva sig ur även om man putsade till siffrorna till 20-21 till slut. Därmed blir det en hemmamatch till för märstalaget då ett lag från Division 1 ska stå för motståndet.
– Nu hade inte segern spelat nån roll, men vi gick för två poäng, ville ha med oss det. Surt att avsluta med en sån här prestation. Vi jobbar på, samlas i morgon, det är inga konstigheter, sa ”Chippen”

Målen
Andersson 7, Wiklund 3, Nygårds 3, Persson 3, Lundin 2, Wislander 1, Ekwall 1

Publik: 256

centrum_host_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
EXTRA

Rosersbergs IK vann Upplandscupen

Fotboll Rosersbergs IK tog sin största seger någonsin på lördagen när A-laget vann Upplandscupen: - Vi gör en fantastisk match, säger tränaren Stefan Lundqvist till märsta.nu

Ganibegovic gör comeback

Handboll Iris Ganibegovic som lade av med handbollen efter förra säsongen gör comeback för att täcka upp för Yosef Rahali som inte är spelklar än.

connys
greeknight_outsider
colorama_april2
nrh