defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Lollo Gustafsson avtackas efter matchenFoto: Magnus Granhagen

Skånela får kvala sig kvar

Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

centrum_artikel

Skånelas öde beseglades egentligen i fredags när man kammade noll mot konkurrenten Spårvägen. Seger där och man hade varit på rätt sida om strecket inför avslutningen. Istället gick man till match mot AIK med 16 poäng och Spårvägen 18. För att man skulle förbi krävdes seger samtidigt som Spårvägen förlorade. Så blev inte fallet. Skånela förlorade med 20-21 och Spårvägen tog en poäng.
– Ingen rolig historia, kommer inte upp i nivå, bakåt en bra match, har hjärta och krigar, men framåt uddlös, ointresserat, och fantasilöst, då blir det jobbigt för oss. 21 bakåt då ska man vinna handbollsmatcher, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Segerryck i andra
Skånelas första var inte alls bra och man låg under med 4-5 mål vid flera tillfällen, i paus var det 11-8 till AIK. AIK kopplade grepp om matchen tidigt i andra när man ledde med 5 mål, ett för stort hål att gräva sig ur även om man putsade till siffrorna till 20-21 till slut. Därmed blir det en hemmamatch till för märstalaget då ett lag från Division 1 ska stå för motståndet.
– Nu hade inte segern spelat nån roll, men vi gick för två poäng, ville ha med oss det. Surt att avsluta med en sån här prestation. Vi jobbar på, samlas i morgon, det är inga konstigheter, sa ”Chippen”

Målen
Andersson 7, Wiklund 3, Nygårds 3, Persson 3, Lundin 2, Wislander 1, Ekwall 1

Publik: 256

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

aretslarling
sportlov_sigtuna
2020_helsida
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

connys_helsida
teatergrillen_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

happyhomes_2019
speedy_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
nrh