moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Lollo Gustafsson avtackas efter matchenFoto: Magnus Granhagen

Skånela får kvala sig kvar

Skånela får kvala sig kvar i Allsvenskan, det står klart sedan man förlorat mot AIK. Inte heller en seger hade hjälp då Spårvägen kryssade mot OV Helsingborg: - Vi ville ha två poäng för att komma stärkta till kvalet. jättetråkigt att vi inte levererar, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

centrum_artikel

Skånelas öde beseglades egentligen i fredags när man kammade noll mot konkurrenten Spårvägen. Seger där och man hade varit på rätt sida om strecket inför avslutningen. Istället gick man till match mot AIK med 16 poäng och Spårvägen 18. För att man skulle förbi krävdes seger samtidigt som Spårvägen förlorade. Så blev inte fallet. Skånela förlorade med 20-21 och Spårvägen tog en poäng.
– Ingen rolig historia, kommer inte upp i nivå, bakåt en bra match, har hjärta och krigar, men framåt uddlös, ointresserat, och fantasilöst, då blir det jobbigt för oss. 21 bakåt då ska man vinna handbollsmatcher, konstaterade tränare Fredrik ”Chippen” Söderberg.

Segerryck i andra
Skånelas första var inte alls bra och man låg under med 4-5 mål vid flera tillfällen, i paus var det 11-8 till AIK. AIK kopplade grepp om matchen tidigt i andra när man ledde med 5 mål, ett för stort hål att gräva sig ur även om man putsade till siffrorna till 20-21 till slut. Därmed blir det en hemmamatch till för märstalaget då ett lag från Division 1 ska stå för motståndet.
– Nu hade inte segern spelat nån roll, men vi gick för två poäng, ville ha med oss det. Surt att avsluta med en sån här prestation. Vi jobbar på, samlas i morgon, det är inga konstigheter, sa ”Chippen”

Målen
Andersson 7, Wiklund 3, Nygårds 3, Persson 3, Lundin 2, Wislander 1, Ekwall 1

Publik: 256

brobygget_helsida_valsta
marina_helsida
sommar_sigtuna2020
connys_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

2020_helsida
speedy_helsida
studeravidare_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

defacto_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

happyhomes_sommar2020
landsbygd_sigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

spedition_sigtuna
kaa_sigtuna_helsida
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
brobygget_outsider_valsta
nrh
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider