defacto_pan
Skånela F16

Skånela F16 spelar USM i Skövde

Skånela:s F16-lag spelar kval till USM i helgen: - Matcherna i Skövde kommer med största sannolikhet att vara mycket jämna och laget som gör minst tekniska fel samt sätter sina lägen kommer att stå som vinnare av gruppen till slut, säger Skånelas ungdoms- och utbildningsansvarige Håkan Persson.

rosta_sigtuna2

Skånela F16 tar sig an Aranäs, Åhus och Skövde i Skövde i helgen 16-17 mars. Vinnaren går till USM:s finalspel 3-5 maj i Uppsala. Skånelas ungdomsansvarige Håkan Persson spår tre tuffa motståndare. Förra året kom Skånelas F02 till finalspelet i Malmö och kom 6:a.
– Totalt har 120 lag varit med från starten i oktober 2018 för att spela olika kvalificeringssteg. Nu är det 32 lag kvar uppdelat på 8 grupper om 4 lag i varje där gruppvinnaren går till final i Uppsala, berättar Håkan Persson.

Skånela spelar sina matcher på lördag 18.30, söndag kl. 10.15 och sedan 14.00. I den sista matchen möter man Skövde och det kan mycket väl vara en avgörande match om vem som går vidare tror Håkan Persson.

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

bonava_maj_helsida
rosta_sigtuna2
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

nationaldag_helsida
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

varfest_helsida
moderaternamaj
oppning_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

nationaldag_helsida
mp_eu
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

eu_sap

Wislander stannar i Skånela

Handboll Skånela har gjort klart med Veronica Wislander för kommande säsong: - Veronica Wislander har under de senaste säsongerna varit en nyckelspelare i vårt damlag och vi är mycket glada att hon förnyat kontraktet, kommenterar damansvarige Hasse Juslin.

fme_outsider
rosta_sigtuna
moderaterna_maj_outsider
defacto_outsider
v_eu
nrh
bonava_maj_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
oppning_outsider
connys
ridskola2019_outsider