arlandagolf_pan_aug
Skånela F16

Skånela F16 spelar USM i Skövde

Skånela:s F16-lag spelar kval till USM i helgen: - Matcherna i Skövde kommer med största sannolikhet att vara mycket jämna och laget som gör minst tekniska fel samt sätter sina lägen kommer att stå som vinnare av gruppen till slut, säger Skånelas ungdoms- och utbildningsansvarige Håkan Persson.

marstakalaset_artikel

Skånela F16 tar sig an Aranäs, Åhus och Skövde i Skövde i helgen 16-17 mars. Vinnaren går till USM:s finalspel 3-5 maj i Uppsala. Skånelas ungdomsansvarige Håkan Persson spår tre tuffa motståndare. Förra året kom Skånelas F02 till finalspelet i Malmö och kom 6:a.
– Totalt har 120 lag varit med från starten i oktober 2018 för att spela olika kvalificeringssteg. Nu är det 32 lag kvar uppdelat på 8 grupper om 4 lag i varje där gruppvinnaren går till final i Uppsala, berättar Håkan Persson.

Skånela spelar sina matcher på lördag 18.30, söndag kl. 10.15 och sedan 14.00. I den sista matchen möter man Skövde och det kan mycket väl vara en avgörande match om vem som går vidare tror Håkan Persson.

Kommunen förberedd för Lex-Bovallen: Få störs av idrottande barn

Sport Sigtuna kommun är välförberedda om ett "Lex-Bovallen" skulle bli verklighet där boende klagar på ljud från exempelvis fotbollsplaner: - Jag ser inte att vi står inför samma problem som beskrivs i Nacka, Sundbyberg och andra ställen, skriver Pekka Widergren, fritidschef på Kultur- och fritidsförvaltningen, i ett mail till märsta.nu

miljopris_helsida
defacto_helsida
kontor_thaifong
colorama_april2
sommar

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

sigtunavatten_standard
sommar_centrum
happyhomes_2019
marstakalas_helsida

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
miljopris_outsider
colorama_april