centrum_tvaar
Skånela F16

Skånela F16 spelar USM i Skövde

Skånela:s F16-lag spelar kval till USM i helgen: - Matcherna i Skövde kommer med största sannolikhet att vara mycket jämna och laget som gör minst tekniska fel samt sätter sina lägen kommer att stå som vinnare av gruppen till slut, säger Skånelas ungdoms- och utbildningsansvarige Håkan Persson.

centrum_tvaar

Skånela F16 tar sig an Aranäs, Åhus och Skövde i Skövde i helgen 16-17 mars. Vinnaren går till USM:s finalspel 3-5 maj i Uppsala. Skånelas ungdomsansvarige Håkan Persson spår tre tuffa motståndare. Förra året kom Skånelas F02 till finalspelet i Malmö och kom 6:a.
– Totalt har 120 lag varit med från starten i oktober 2018 för att spela olika kvalificeringssteg. Nu är det 32 lag kvar uppdelat på 8 grupper om 4 lag i varje där gruppvinnaren går till final i Uppsala, berättar Håkan Persson.

Skånela spelar sina matcher på lördag 18.30, söndag kl. 10.15 och sedan 14.00. I den sista matchen möter man Skövde och det kan mycket väl vara en avgörande match om vem som går vidare tror Håkan Persson.

sangensemble
icavalsta_semlor
EXTRA

Sigtunabo ny ordförande i storklubben

Sport En av landets största föreningar, Djurgårdens IF, får sigtunabon Andreas von der Heide som ordförande för alliansstyrelsen: - Det är en stor ära att ha blivit vald att leda Sveriges mest framgångsrika idrottsförening genom tiderna, säger Andreas von der Heide till märsta.nu

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
nolltaxan

No show-avgift införs

Sport Efter att nolltaxan avskaffats avser kommunledningen nu införa en sk no show-avgift om föreningarna inte dyker upp på bokad tid: - Jag är upprörd och oerhört besviken på hur den moderatledda alliansen styr kommunen. Detta skapar inga bra förutsättningar för alla våra fina föreningar och återigen är det ungdomarna som drabbas, säger Marie Axelsson (S), 2:e vice ordförande i Kommunstyrelsen.

banner_trerosor
allsvenskan

Hyllar talangen efter segern

Handboll Skånela svarade för en makalös vändning hemma mot Lindesberg och kunde ta två viktiga poäng i kvaljakten: - Jag skulle vilja hylla Simon Lindberg som knyter ihop säcken på slutet, säger Jimmy Karlsson, tränare.

Skånela tar handbollen till barnen

Handboll Under några års tid har Skånela lyckats nå yngre barn mellan åldrarna 5-8 år för spel i Handbollsskola eller Boll och Lek: - Det handlar om att komma närmare bostaden med verksamheten, säger Håkan Persson, ansvarig för Boll och Lek.

arlandagolf

FC Arlanda certifierade av Upplands Fotbollförbund

Fotboll FC Arlanda mottog tidigare i veckan certifieringsdiplom från Upplands Fotbollförbund: - Syftet med certifieringen är att vi kan visa att vi bedriver en seriös verksamhet med kvalitet från knatte till senior, säger Eddie Khalaf, sportchef.

ridskola_2019_helsida
defacto_helsida
herrallsvenskan

Oavgjort igen för Skånela

Handboll Skånela tappade poäng i slutsekunderna i matchen mot Kungälv men har fortsatt allt i egna händer: - Matchen var signifikant för de senaste 6-7 omgångarna, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

herrallsvenskan

Rafflande avslutning att vänta

Sport Skånela tar emot Kungälv i en viktig match med tre omgångar kvar:- Det är många intressanta och viktiga matcher som ska spelas och fortfarande sex poäng att spela om. I slutändan kan det till och med avgöras på målskillnad, uppger tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

connys

Hadaya till Norge

Fotboll Märstabon Elias Hadaya är klar för norska klubben Levanger FK Levanger: - Jag har fått ett väldigt bra förstaintryck av klubben, säger Elias till Levangers hemsida.

ridskola2019_outsider
sh_oppet
extravaganza_outsider