centrum_panorama_hostshopping

Skånela bortaföll mot Kärra

Skånela inkasserade sin fjärde förlust i Herrallsvenskan efter förlust borta mot Kärra.

centrum_artikel_host

Trots en pigg start där Skånela hade ledning med fem mål vid ett par tillfällen så tappade man i matchen mot Kärra. Skånela ledde bland annat med 9-4 och 12-7 i mitten av första halvlek men till paus var ledningen bara två bollar. I andra fick man en mardrömsstart och Kärra var ikapp och förbi inom loppet av tio minuter.

Sen drygade hemmalaget bara ut i andra innan Skånela med tio minuter kvar krympte underläget till bara en boll. Sista tio vinner Kärra med 5-3 oh hela matchen med 31-27. Skånelas svaga bortafacit håller i sig men serien är jämnare än någonsin med fem lag som jagar bakom Aranäs. Närmast väntar derby hemma mot AIK på fredag kväll.

Målen
Lindberg 9, Näskund 5, Pewik 4, Ladan 3, Östling 2, Sjölin, Wallin, Blomqvist

herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

connys_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.