centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen

Skånela bortaföll mot Kärra

Skånela inkasserade sin fjärde förlust i Herrallsvenskan efter förlust borta mot Kärra.

Trots en pigg start där Skånela hade ledning med fem mål vid ett par tillfällen så tappade man i matchen mot Kärra. Skånela ledde bland annat med 9-4 och 12-7 i mitten av första halvlek men till paus var ledningen bara två bollar. I andra fick man en mardrömsstart och Kärra var ikapp och förbi inom loppet av tio minuter.

Sen drygade hemmalaget bara ut i andra innan Skånela med tio minuter kvar krympte underläget till bara en boll. Sista tio vinner Kärra med 5-3 oh hela matchen med 31-27. Skånelas svaga bortafacit håller i sig men serien är jämnare än någonsin med fem lag som jagar bakom Aranäs. Närmast väntar derby hemma mot AIK på fredag kväll.

Målen
Lindberg 9, Näskund 5, Pewik 4, Ladan 3, Östling 2, Sjölin, Wallin, Blomqvist

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

happy_homes_mars
coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

ridskola2020_helsida
2020_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

speedy_helsida
EXTRA

Östlund blir landslagstränare

Handboll Skånelaiten och förre märstabon Jesper Östlund har utnämnts till förbundskapten för U18-landslaget: - Det är en ära att få leda ett landslag, säger Östlund i en kommentar.

centrum_helsida2020

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

salong_elisabeth_helsida
defacto_helsida
festspec_corona_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

Skånela föll mot OV

Handboll Skånela förlorade hemma i Vikingahallen mot OV Helsingborg på söndagen: - Ingen bra handbollsmatch från vår sida, sa tränare Fredrik Söderberg.

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider