moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela bortaföll mot Kärra

Skånela inkasserade sin fjärde förlust i Herrallsvenskan efter förlust borta mot Kärra.

Trots en pigg start där Skånela hade ledning med fem mål vid ett par tillfällen så tappade man i matchen mot Kärra. Skånela ledde bland annat med 9-4 och 12-7 i mitten av första halvlek men till paus var ledningen bara två bollar. I andra fick man en mardrömsstart och Kärra var ikapp och förbi inom loppet av tio minuter.

Sen drygade hemmalaget bara ut i andra innan Skånela med tio minuter kvar krympte underläget till bara en boll. Sista tio vinner Kärra med 5-3 oh hela matchen med 31-27. Skånelas svaga bortafacit håller i sig men serien är jämnare än någonsin med fem lag som jagar bakom Aranäs. Närmast väntar derby hemma mot AIK på fredag kväll.

Målen
Lindberg 9, Näskund 5, Pewik 4, Ladan 3, Östling 2, Sjölin, Wallin, Blomqvist

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

defacto_helsida

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

centrum_helsida2020
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh