moderaterna_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Skånela besegrade Torslanda

Skånela vann den viktiga bortamatchen mot Torslanda Elit och befäster därmed sin kvalplats.

Det var en match som Skånela ledde från start till slut i praktiken, bara i 30 sekunder var Torslanda i ledning, Skånela lyckades dock aldrig knyta ihop säcken och man tappade även en fyramålsledning från i första. Torslanda vände till 22-21 med nio minuter kvar, en ledning som varade i 30 sekunder. Sista fem gör Skånela 5-4 på Torslanda och kan säkra två poäng.

Målen
Ladan 9, Nilsson 4, Näslund 4, Lindberg 4, Tapper 3, Östling 2, Wärnmark, Isberg

defacto_helsida
liber_helsida
marinan_helsida
connys_helsida
ewas_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
2020_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

Sport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
nrh
mp_outsider2022
ewas_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider