moderater_pan_sommar

Skånela besegrade OV

Skånela ångar vidare i Damallsvenskan och vann på lördagen med 38-27 mot OV Helsingborg.

centrum_artikel

Lagen följdes åt i första halvlek men mot slutet kopplade Skånela grepp och gick till pausvila med 16-12. Tidigt i andra fortsatte dominansen och Skånela avgjorde i princip matchen med en stark start, det var tiomålsledning för Skånela med tjugo minuter kvar och resten av matchen blev av akademisk betydelse. Slutresultatet skrevs till 38-27 och Skånela är fortsatt tvåa i tabellen. Närmast väntar match mot Tyresö.

helsida_var2021
happyhomes_sommar2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

dack-helsida
bostad_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

defacto_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
2020_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
nrh
centrum_sommar_out