defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela besegrade Amo

Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Skånela inledde piggt och borde ha avgjort matchen redan efter 20 minuter men lyckades inte rycka ifrån, istället var det gästerna Amo som kom ikapp och förbi:
– Anledningen till att vi inte rycker är för att vi har för många tekniska fel, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Amo ledde i paus med 11-10, Skånela var snabbt ikapp i andra och förbi. Lagen följs åt i målprotokollet ända fram till sista tio då Skånela kan börja rycka, tvåmålsledning blir snabbt femmålsledning och Amo går faktisk mållösa i att minuter sista tio minuterna av matchen, samtidigt som Skånela trycker in sex mål.

Jimmy Karlsson var fram för allt nöjd med defensiven och även målvakten Jesper Forsberg som han tyckte gör sin bästa insats. Även Robert Ladan med sina åtta mål får plus:
– Det var en krigarinsats, Amo bjuder till. Många gör en bra insats, sa Karlsson.

Nu blir det dubbelmöte mot Aranäs i samband med att serien är inne i en vändning. Karlsson och hans mannar tar med sig defensiven och det faktum att man har häng på toppen

Målen
Ladan 8, Ganibegovic 4, Olsson 4, Rahali 3, Östling 3, Frank 2, Lindberg 2

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
connys
ridskola_2019_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

korpen_jan-feb
sigtunavatten_standard
sportlov2019
sangensemble

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

banner_trerosor

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
nrh
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider