arlandagk_panorama
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela besegrade Amo

Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

centrum_pask

Skånela inledde piggt och borde ha avgjort matchen redan efter 20 minuter men lyckades inte rycka ifrån, istället var det gästerna Amo som kom ikapp och förbi:
– Anledningen till att vi inte rycker är för att vi har för många tekniska fel, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Amo ledde i paus med 11-10, Skånela var snabbt ikapp i andra och förbi. Lagen följs åt i målprotokollet ända fram till sista tio då Skånela kan börja rycka, tvåmålsledning blir snabbt femmålsledning och Amo går faktisk mållösa i att minuter sista tio minuterna av matchen, samtidigt som Skånela trycker in sex mål.

Jimmy Karlsson var fram för allt nöjd med defensiven och även målvakten Jesper Forsberg som han tyckte gör sin bästa insats. Även Robert Ladan med sina åtta mål får plus:
– Det var en krigarinsats, Amo bjuder till. Många gör en bra insats, sa Karlsson.

Nu blir det dubbelmöte mot Aranäs i samband med att serien är inne i en vändning. Karlsson och hans mannar tar med sig defensiven och det faktum att man har häng på toppen

Målen
Ladan 8, Ganibegovic 4, Olsson 4, Rahali 3, Östling 3, Frank 2, Lindberg 2

centrum_pask_helsida
bonava_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

defacto_helsida
valsta_utveckling

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

logistik_utbildning
sigtunavatten_standard
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

fme_helsida
colorama_april2
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

happyhomes_2019

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

ridskola2019_outsider
valsta_utveckling_2
bonava_outsider
sh_oppet
sigtunavatten_outsider
colorama_april
fme_outsider
defacto_outsider