defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela besegrade Amo

Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Skånela inledde piggt och borde ha avgjort matchen redan efter 20 minuter men lyckades inte rycka ifrån, istället var det gästerna Amo som kom ikapp och förbi:
– Anledningen till att vi inte rycker är för att vi har för många tekniska fel, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Amo ledde i paus med 11-10, Skånela var snabbt ikapp i andra och förbi. Lagen följs åt i målprotokollet ända fram till sista tio då Skånela kan börja rycka, tvåmålsledning blir snabbt femmålsledning och Amo går faktisk mållösa i att minuter sista tio minuterna av matchen, samtidigt som Skånela trycker in sex mål.

Jimmy Karlsson var fram för allt nöjd med defensiven och även målvakten Jesper Forsberg som han tyckte gör sin bästa insats. Även Robert Ladan med sina åtta mål får plus:
– Det var en krigarinsats, Amo bjuder till. Många gör en bra insats, sa Karlsson.

Nu blir det dubbelmöte mot Aranäs i samband med att serien är inne i en vändning. Karlsson och hans mannar tar med sig defensiven och det faktum att man har häng på toppen

Målen
Ladan 8, Ganibegovic 4, Olsson 4, Rahali 3, Östling 3, Frank 2, Lindberg 2

lager_bilnet

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

fme_jul

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

sportfiskebanner2
sigtuna_funkis
happy_homes_juli

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

defacto_host2018

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

nrh_lania
funkis_2
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard
objekt2
outsider
connys
objekt3
colorama_vinter
objekt4
vanster_jul