centrum_panorama2020
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela avslutade med seger

Skånela vann den betydelselösa matchen hemma mot VästeråsIrsta med 29-26: - Västerås är ett lag som vi ska besegra, konstaterade Jimmy Karlsson, tränare.

centrum_artikel

VI har i praktiken inget att spela för mer än ev kvalmotståndare från Div 1. Varberg behövde både vinna och plocka in sex mål för att passera. Skånela å sin sida spelade för att försvara 6:e platsen. I första var det VI som var piggast. Skånela låg under inledningsvis med 4-8 men kom ikapp till 10-10 och i paus ledde gästerna med 15-16.
– Vi gör en dålig första, inget som stämmer, i andra spänner vi musklerna och kunde ha gjort ännu fler mål, men vi har kontroll. Man kan säga att första halvlek var som första delen av säsongen och andra som våren, sa Jimmy Karlsson.

Skånela gick ut och gjorde 5-1 direkt i andra, ett grepp som man sedan inte tappade. Till slut blev det 29-26:
– Västerås är ett lag som vi ska vinna mot om vi kommer upp i rätt nivå, fortsatte Karlsson.

Därmed slutar Skånela sexa i tabellen.
– Vi tar utvärderingsmöte och sen ledigt några veckor innan försäsongen börjar. Vi jobbar på att behålla så många spelare som möjligt, samtidigt ska vi försöka trygga de som gör jobbet, det kommer in en del nya spelare här direkt.

Målen
Ladan 5, Söderman 4, Hedvall 4, Byström 3, Frank 3, Nielsen 3, Filén 2, Nilsson 2, Eriksson 2, Rahali 1,

studeravidare_helsida
studenten2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

sommarlov_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

speedy_helsida
kcbygg_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider
speedy_outsider
studeravidare_outsider
nrh
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider