moderater_pan_sommar
Foto: Magnus Granhagen
Skånelas lag efter sista matchen.Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela avslutade med seger

Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

Efter en jämn första halvlek där Skånela och GT Söder följdes åt i målprotokollet kunde Skånela i andra rycka ifrån och vinna med 24-18, i andra gjorde Skånela 17-8 på Söder i Vikingahallen.
– Det rinner iväg lite på slutet, vi får några räddningar som gör att det rinner iväg, konstaterade tränare Fredrik Söderberg Wernheim.

Söderberg Wernheim var nöjd med försvarsinsatsen och Anna Mossberg som svarade för ett antal fina räddningar. Att man fick avsluta med seger var viktigt med tanke på den senaste tidens svagare insatser:
– Vi har inte presterat så bra de senaste omgångarna men det var bättre idag, framåt vacklar vi lite, kan tycka att vi kan mer där. Men bakåt jättebra.

Utöver Mossberg i målet var Anna Nygårds också bra samt Ida Schaefer i defensiven.
– Många är bra, tycker inte att någon sticker ut så jättemycket, det är ett lag och bäst är vi när vi gör det tillsammans, menade Söderberg Wernheim

Skånela slutar tia i tabellen men det var ingen risk för degradering då GT Söder och Nacka endast fick ihop två poäng vardera. Tabellen var tät och upp till femman var det fem poäng för Skånela.

division 4

Ny hemmaseger för MIK

Fotboll MIK tog tre viktiga poäng hemma mot BKV Norrtälje2: - Tre viktiga poäng och nästa match är borta mot Palestinska FF på måndag kväll, skriver MIK på Instagram.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
kso_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
mp_outsider2022
nrh
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sfs_out
moderat_outsider
kso-duell_out
swedol_outsider
connys