defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen
Skånelas lag efter sista matchen.Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Skånela avslutade med seger

Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

centrum_artikel

Efter en jämn första halvlek där Skånela och GT Söder följdes åt i målprotokollet kunde Skånela i andra rycka ifrån och vinna med 24-18, i andra gjorde Skånela 17-8 på Söder i Vikingahallen.
– Det rinner iväg lite på slutet, vi får några räddningar som gör att det rinner iväg, konstaterade tränare Fredrik Söderberg Wernheim.

Söderberg Wernheim var nöjd med försvarsinsatsen och Anna Mossberg som svarade för ett antal fina räddningar. Att man fick avsluta med seger var viktigt med tanke på den senaste tidens svagare insatser:
– Vi har inte presterat så bra de senaste omgångarna men det var bättre idag, framåt vacklar vi lite, kan tycka att vi kan mer där. Men bakåt jättebra.

Utöver Mossberg i målet var Anna Nygårds också bra samt Ida Schaefer i defensiven.
– Många är bra, tycker inte att någon sticker ut så jättemycket, det är ett lag och bäst är vi när vi gör det tillsammans, menade Söderberg Wernheim

Skånela slutar tia i tabellen men det var ingen risk för degradering då GT Söder och Nacka endast fick ihop två poäng vardera. Tabellen var tät och upp till femman var det fem poäng för Skånela.

defacto_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

connys_helsida
sigtunastad_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

ridskola2020_helsida
vardcentral_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
dackskiftarna_outsider