defacto_pan
Foto: Magnus Granhagen

Skånela allt jämt med i kvaljakten

Skånela hade en magisk avslutning på bortamatchen mot Lindesberg och vann till slut med 33-22 och är bara en poäng från en kvalplats.

Skånela hade en tung start på matchen mot Lindesberg och låg under med tre mål flera gånger. Man kom ikapp och förbi kring 20 minuter och sedan har man ledning med två mål in i paus. I andra följs lagen åt första tio minuterna och Lindesberg har 16-16. Sen är det slut på det roliga. Skånela bokstavligen krossar Lindesberg sista 20 och gör 17-6 på dem under den tiden, slutresultatet skrevs till 33-22 och därmed är Skånela en poäng från kvalspel till Handbollsligan.

Gör upp med Hallby
Det är ironiskt nog Hallby som har en poäng tillgodo på märstalaget med två matcher kvar att spela, det lag som assisterande tränare Jesper Östlund kritade på för några veckor sedan. Hallby har avsågade Country och Tyresö som kämpar för att undvika kval medan Skånela möter tvåan Varberg redan på torsdag kväll hemma i Märsta och sen avslutar man med ett derby mot Rimbo som också är inblandade i negativa kvaldramat.

Målen
Källström 6, Filén 5, Ladan 4, Hedwall 4, Nielsen 4, Ganibegovic 3, Frank 2, Söderman 2, Olsson 2, Rahali

lager_bilnet
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

defacto_host2018

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sigtuna_funkis

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

sportfiskebanner2
fme_jul
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

icavalsta_julbanner

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

happy_homes_juli
julbanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

outsider
connys
komvuxq3_4
colorama_vinter
funkis_2
objekt3
vanster_jul
sigtunavatten_standard
objekt4
objekt2
nrh_lania