moderaterna_feb
Foto: Magnus Granhagen

Skånela allt jämt med i kvaljakten

Skånela hade en magisk avslutning på bortamatchen mot Lindesberg och vann till slut med 33-22 och är bara en poäng från en kvalplats.

Skånela hade en tung start på matchen mot Lindesberg och låg under med tre mål flera gånger. Man kom ikapp och förbi kring 20 minuter och sedan har man ledning med två mål in i paus. I andra följs lagen åt första tio minuterna och Lindesberg har 16-16. Sen är det slut på det roliga. Skånela bokstavligen krossar Lindesberg sista 20 och gör 17-6 på dem under den tiden, slutresultatet skrevs till 33-22 och därmed är Skånela en poäng från kvalspel till Handbollsligan.

Gör upp med Hallby
Det är ironiskt nog Hallby som har en poäng tillgodo på märstalaget med två matcher kvar att spela, det lag som assisterande tränare Jesper Östlund kritade på för några veckor sedan. Hallby har avsågade Country och Tyresö som kämpar för att undvika kval medan Skånela möter tvåan Varberg redan på torsdag kväll hemma i Märsta och sen avslutar man med ett derby mot Rimbo som också är inblandade i negativa kvaldramat.

Målen
Källström 6, Filén 5, Ladan 4, Hedwall 4, Nielsen 4, Ganibegovic 3, Frank 2, Söderman 2, Olsson 2, Rahali

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

forskontor
kvaljakten!

Skånela körde över tabelltvåan

Handboll Man kom inte till Märsta för att spela av matchen var beskedet från Varbergs tränarstab inför matchen, men Skånela vann klart i det som kan vara assisterande tränare Jesper Östlunds sista match i Vikingahallen: - Det är en fantastisk insats av hela laget och vi gör det vi ska, säger Östlund till märsta.nu efteråt.

pedagog2018
Kvaljakten!

Ödesmatch för Skånela ikväll

Handboll Skånela möter Varberg i en ödesmatch ikväll. Förlust och kvalschansen är borta: - Hela veckan har självklart fokuserats på att vara så förberedda taktiskt, mentalt och fysiskt som möjligt inför kvällens match, uppger tränare Jimmy Karlsson för Skånelas hemsida.

aretsforetag
video

Wille närmar sig 40 mål

Ishockey I natt slog han till igen och nu närmar sig William Karlsson 40 mål i NHL: - Men jag tänker inte på den siffran ännu. Nu är siktet inställt på 37. Sedan får vi se, säger wingsfostrade Karlsson till Sportbladet.

sigtuna_bygglov
foretagarlunch

Kaptenen stannar i Skånela

Handboll Förlängningarna i Skånela kommer i rasande tempo och på bara en veckas tid har man gjort klart med flera nyckelspelare, nu har även kaptenen Isak Nielsen kritat på ett nytt kontrakt.

Lyckat Veteran-SM för IFK Märsta

Friidrott IFK Märsta har varit med en trupp på Veteran-SM i Västerås: - Det var ett lyckat mästerskap för klubben då vi tog fem guld, sex silver och tre brons, berättar Tomas Bengtsson i IFK Märsta.

Oavgjort för Arlanda mot Farsta

Fotboll FC Arlanda mötte FOC Farsta på lördagen och hämtade upp 0-3 till 3-3: - Vi får inte riktigt till det i den första halvleken samtidigt som Farsta gör det mycket bra, säger sportchefen Eddie Khalaf.

Resultaten från Vasaloppet

Sport Flera kommuninvånare samt åkare från lokala klubbar åkte Vasaloppet. Bäst gick det för Carola Eriksson som slutade på plats 89.

vuxentutbildning
standard_start
outsider_defacto
veterankraft_standard
matcher_skanela
objekt3
objekt4
nfc_vinter
Festspecialisten – Standard
sangensemble
Norra Redovisningshuset
objekt2
standard_ridskola
standard
sigtunavatten_standard