midsommar
Foto: Magnus Granhagen

Skånela allt jämt med i kvaljakten

Skånela hade en magisk avslutning på bortamatchen mot Lindesberg och vann till slut med 33-22 och är bara en poäng från en kvalplats.

Skånela hade en tung start på matchen mot Lindesberg och låg under med tre mål flera gånger. Man kom ikapp och förbi kring 20 minuter och sedan har man ledning med två mål in i paus. I andra följs lagen åt första tio minuterna och Lindesberg har 16-16. Sen är det slut på det roliga. Skånela bokstavligen krossar Lindesberg sista 20 och gör 17-6 på dem under den tiden, slutresultatet skrevs till 33-22 och därmed är Skånela en poäng från kvalspel till Handbollsligan.

Gör upp med Hallby
Det är ironiskt nog Hallby som har en poäng tillgodo på märstalaget med två matcher kvar att spela, det lag som assisterande tränare Jesper Östlund kritade på för några veckor sedan. Hallby har avsågade Country och Tyresö som kämpar för att undvika kval medan Skånela möter tvåan Varberg redan på torsdag kväll hemma i Märsta och sen avslutar man med ett derby mot Rimbo som också är inblandade i negativa kvaldramat.

Målen
Källström 6, Filén 5, Ladan 4, Hedwall 4, Nielsen 4, Ganibegovic 3, Frank 2, Söderman 2, Olsson 2, Rahali

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

varen2018
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

sportfiskebanner2
februari
brf_englamarken

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

vuxenutbildning2

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

val2018
objekt3
sigtunavatten_standard
objekt2
sap_outsider
objekt4
Norra Redovisningshuset
outsider_moderat
forskontor
nfc_vinter
veterankraft_standard
outsider_defacto
standard_ridskola
vuxentutbildning
connys