moderaterna_tack
Foto: Magnus Granhagen

Skånela allt jämt med i kvaljakten

Skånela hade en magisk avslutning på bortamatchen mot Lindesberg och vann till slut med 33-22 och är bara en poäng från en kvalplats.

Skånela hade en tung start på matchen mot Lindesberg och låg under med tre mål flera gånger. Man kom ikapp och förbi kring 20 minuter och sedan har man ledning med två mål in i paus. I andra följs lagen åt första tio minuterna och Lindesberg har 16-16. Sen är det slut på det roliga. Skånela bokstavligen krossar Lindesberg sista 20 och gör 17-6 på dem under den tiden, slutresultatet skrevs till 33-22 och därmed är Skånela en poäng från kvalspel till Handbollsligan.

Gör upp med Hallby
Det är ironiskt nog Hallby som har en poäng tillgodo på märstalaget med två matcher kvar att spela, det lag som assisterande tränare Jesper Östlund kritade på för några veckor sedan. Hallby har avsågade Country och Tyresö som kämpar för att undvika kval medan Skånela möter tvåan Varberg redan på torsdag kväll hemma i Märsta och sen avslutar man med ett derby mot Rimbo som också är inblandade i negativa kvaldramat.

Målen
Källström 6, Filén 5, Ladan 4, Hedwall 4, Nielsen 4, Ganibegovic 3, Frank 2, Söderman 2, Olsson 2, Rahali

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_host2018
defacto_banner_sep
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

hostfest_centrum
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
sbrf_sep
skanela_matcher18-19
komvuxq3_4
objekt2
connys
objekt3
outsider
sportfiske_banner
objekt4