defacto_pan2020
Therese Johansson håller i Spin of Hope på WE SigtunaFoto: Daniel Iskander

WE ska träna in 25000 till Barncancerfonden

WE Sigtuna kommer 25:e mars arrangera Spin of Hope där målet är att medlemmar och alla andra ska samla in 25 000 kronor till Barncancerfonden: - Det kommer att vara klasser hela dagen, från sju på morgonen till sju på kvällen, berättar initiativtagaren Therese Johansson.

centrum_artikel

Therese Johansson presenterade idén om Spin of Hope för gymägarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson. De nappade direkt och satte ribban på att samla in 25 000 kronor till organisationen. Samtliga insamlade medel kommer att gå oavkortat till Barncancerfonden, säger Therese Johansson, även kallad ”Terror-Tessan” i gymkretsar.

Kör från 7 till 7
Therese Johansson berättar att hon är bekant med Spin of Hopes grundare som överlevde cancer och bestämde sig för att genom olika aktiviteter bidra till Barncancerfonden. 25/3 sker aktiviteter inte bara i Sigtuna utan på ett stort antal orter i hela Sverige
– Det är aktiviteter från sju på morgonen till sju på kvällen, alla kan vara med, medlemmar som icke-medlemmar, fortsätter ”Tessan”.

125 kronor per deltagare
Om man vill vara med så kontaktar man WE Sigtuna eller går in via evenemanget på Barncancerfondens hemsida. Utöver cykelklasser så är det olika gruppträninasklasser. Det kostar 125 kronor per pass att vara med, oavsett om man är medlem eller inte. Man kan även boka en cykel hela dagen eller välja att donera mer pengar än 125 kronor om man vill.
– Är man nyfiken på att testa och bidra till en bra sak är det ett perfekt tillfälle att göra det, avslutar Therese Johansson.

centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
teatergrillen_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

sportlov_sigtuna
EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

defacto_helsida
speedy_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

2020_helsida
happyhomes_2019
connys_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
connys
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider