centrum_host
Therese Johansson håller i Spin of Hope på WE SigtunaFoto: Daniel Iskander

WE ska träna in 25000 till Barncancerfonden

WE Sigtuna kommer 25:e mars arrangera Spin of Hope där målet är att medlemmar och alla andra ska samla in 25 000 kronor till Barncancerfonden: - Det kommer att vara klasser hela dagen, från sju på morgonen till sju på kvällen, berättar initiativtagaren Therese Johansson.

Therese Johansson presenterade idén om Spin of Hope för gymägarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson. De nappade direkt och satte ribban på att samla in 25 000 kronor till organisationen. Samtliga insamlade medel kommer att gå oavkortat till Barncancerfonden, säger Therese Johansson, även kallad ”Terror-Tessan” i gymkretsar.

Kör från 7 till 7
Therese Johansson berättar att hon är bekant med Spin of Hopes grundare som överlevde cancer och bestämde sig för att genom olika aktiviteter bidra till Barncancerfonden. 25/3 sker aktiviteter inte bara i Sigtuna utan på ett stort antal orter i hela Sverige
– Det är aktiviteter från sju på morgonen till sju på kvällen, alla kan vara med, medlemmar som icke-medlemmar, fortsätter ”Tessan”.

125 kronor per deltagare
Om man vill vara med så kontaktar man WE Sigtuna eller går in via evenemanget på Barncancerfondens hemsida. Utöver cykelklasser så är det olika gruppträninasklasser. Det kostar 125 kronor per pass att vara med, oavsett om man är medlem eller inte. Man kan även boka en cykel hela dagen eller välja att donera mer pengar än 125 kronor om man vill.
– Är man nyfiken på att testa och bidra till en bra sak är det ett perfekt tillfälle att göra det, avslutar Therese Johansson.

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
centrum_host_helsida
agy_oppethus
defacto_mustach_helsida
fme_oktober
ica_oktober

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

connys
colorama_april2
nrh
agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider