centrum_panorama2020
Juryn och konferenciererna tillsammans med vinnaren Lina Pettersson.Foto: Magnus Granhagen

Sjutton vilken Mello

Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

Funkisglädje som Sigtuna Melodifestival numera heter lockade nästan ett fullsatt Kulturum med 400 i publiken för att se sjutton artister uppträda.
– Med alla sponsorer vi fått under åren så blir vi bättre och bättre, berättar projektledare och konferencier Nette Leinonen.

Nette leder galan tillsammans med Johnny Duvert. De har även en jury till sin hjälp för att kora vinnare i form av Carl Dyall, Rennie Mirro och Gladys Del Pilar.
– Många av besökarna anser att detta är årets höjdpunkt och längtar redan till nästa år. Funkismello gör alla glada och det strömmar ut kärlek och glädje till alla som var där.

Årets vinnare blev Lina Pettersson som framförde låten ”I en annan värld”. Avslutningen blev gemensam med alla i juryn, publiken och artisterna som framförde ”Never let it go”. En låt som Afrodite där Gladys Del Pilar var med i och som hon sjöng i Melodifestivalen.

Fler bilder kommer under söndagen

2020_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

centrum_helsida2020
speedy_helsida
marina_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

salong_elisabeth_helsida
festspec_corona_helsida
happy_homes_mars
ridskola2020_helsida
marina_outsider
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
festspec_corona_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider