moderaterna_tack
Foto: Medicinsk Bild/Karolinska sjukhuset

Sjukvård vikigaste valfrågan i länet

Sjukvården är den vikigaste valfrågan bland stockholmare enligt en undersökning som SVT Stockholm gjort.

SVT Stockholm har gav Novus i uppdrag att göra en undersökning bland boende i Stockholms län om vilken fråga de tyckte var viktigast i valet2018. Sjukvård var klar etta med 60 procent, därefter följde invandring, utbildning, lag och ordning och boende. Nästan 4 av 10 anser att boende är viktigaste valfrågan, men enligt SVT Stockholm så lyfts inte frågan tillräckligt av kommunpolitiker.
– På kommunnivå finns det en rädsla att prata om bostadspolitik för att väcka en opposition mot de byggplaner man har, säger Love Börjeson, analytiker på Hyresgästföreningen till SVT.

Tyck till, vilken valfråga är viktigast för dig?

happy_homes_juli
hostfest_centrum
defacto_banner_sep
defacto_host2018
Extra

Ungdomsbråk i Valsta

Blåljus Två ungdomsgängs slogs i Valsta under eftermiddagen: - En person blödde näsblod mem behövde inte sjukvård, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral

Olycka vid Haga

Blåljus Flera bilar krockade vid Haga och framkomligheten till och från Sigtuna är begränsad.

Extra

Biljakt på E4:an slutade vid Eurostop – en man gripen

Blåljus En bil vägrade stanna på E4:an vid Uppsala och en polisjakt inleddes. Färden tog slut på Eurostops parkering där föraren greps misstänkt för en rad olika brott. – Vi har även tagit bilen i beslag eftersom att personen är misstänk för liknande brottslighet i närtid, säger Johan Sohlberg vid Uppsalapolisen.

objekt2
sportfiske_banner
objekt4
connys
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
sbrf_sep
outsider
objekt3
sigtunavatten_standard
skanela_matcher18-19
komvuxq3_4