dackskiftarna_panorama
Linus Jämtdal och Christian Sandsund levererade ett hattrick vardera. Foto: Kjelle Svensson/Rosersbergs IK

Sju poäng av Jämtdal i premiären

Rosersbergs IK inledde Division 1-säsongen med klar seger mot Alunda: - Efter att vi skakat av oss premiärnerverna under första perioden så växlar vi upp och när vi summerar så är vi ett nummer större än Alunda idag, uppger sportchef Fredrik Raschke.

Rosersbergs IK som kvalade till Allsvenskan i våras får starta i Division 1 igen. På fredag kväll inledde man med match mot Alunda. Matchen avgjordes i mittenperioden då man gick från 1-1 till 5-1. Matchen var därmed avgjord trodde den som vanligt välfyllda Rosershallen (350 åskådare). Alunda får in en snabb reducering en kort därpå replikerar Rosers och punkterar matchen med tre snabba mål. Efter att Joakim Gustavsson satt 9-3 slappnar RIK av lite och Alunda kan få in två tröstbaljor. Sportchefen Fredrik Raschke plussar för förstafeman med Linus Jämtdal i spetsen, Jämtdal levererade sju poäng (!) och var så klart bäst på plan.

Målen
L.Jämtdal 3, Sandsund 3, Jarnling, Gustafsson, Ekfeldt

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

ica_oktober
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

fme_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

colorama_april2
defacto_outsider
nrh
connys