defacto_pan2020
Linus Jämtdal och Christian Sandsund levererade ett hattrick vardera. Foto: Kjelle Svensson/Rosersbergs IK

Sju poäng av Jämtdal i premiären

Rosersbergs IK inledde Division 1-säsongen med klar seger mot Alunda: - Efter att vi skakat av oss premiärnerverna under första perioden så växlar vi upp och när vi summerar så är vi ett nummer större än Alunda idag, uppger sportchef Fredrik Raschke.

Rosersbergs IK som kvalade till Allsvenskan i våras får starta i Division 1 igen. På fredag kväll inledde man med match mot Alunda. Matchen avgjordes i mittenperioden då man gick från 1-1 till 5-1. Matchen var därmed avgjord trodde den som vanligt välfyllda Rosershallen (350 åskådare). Alunda får in en snabb reducering en kort därpå replikerar Rosers och punkterar matchen med tre snabba mål. Efter att Joakim Gustavsson satt 9-3 slappnar RIK av lite och Alunda kan få in två tröstbaljor. Sportchefen Fredrik Raschke plussar för förstafeman med Linus Jämtdal i spetsen, Jämtdal levererade sju poäng (!) och var så klart bäst på plan.

Målen
L.Jämtdal 3, Sandsund 3, Jarnling, Gustafsson, Ekfeldt

happyhomes_2019
colorama_jul

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

defacto_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
connys
nrh