center_pan21
Mannen hade med sig cannabis men stoppades i tullfiltret. Foto: Polisens förundersökningsmaterial

Sju månaders fängelse för narkotikasmuggling

En man från Marocko döms till fängelse i sju månader sedan han smugglat in nästan ett kilo cannabis via Arlanda.

Mannen försökte i slutet av juni resa in i landet via Arlanda men stoppades i tullfrilret. Mannen erkände brott i domstolen och döms till sju månaders fängelse för narkotikasmuggling. Mannen var fåordig och har inte gett en förklaring till agerandet. Han kommer nu att kvarstår i häktet i väntan på att domen verkställs. Mannen är inte folkbokförd i Sverige.

eldsjal-helsida
helsida_var2021

Så blir nya brandstationen

Nyheter Brandstationen kommer inom kort att resa sig upp över "Tullen": - Det har varit en lång process med kommun och arkitekter att ta göra materialval och välja färgsättning. Byggnaden gestaltas med murar runtomkring och kläs i sten föra att knyta an till stenkyrkor och liknande, säger Kenneth Bergqvist, projektchef för Brandkåren Attunda.

bostad_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
mp_host_helsida

Här invigs IES Sigtuna

Nyheter Terminen må vara drygt en månad lång men på måndagen invigdes Internationella Engelska skolan officiellt: - Engelska skolan (IES) tillhör en av Sveriges bästa skolor och det är därför oerhört glädjande att jag och ordförande i barn- och ungdomsnämnden Pernilla Bergqvist fick möjligheten att närvara vid invigningen av den nya skolan i Sigtuna stadsängar, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

andersojag
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
connys_helsida

Blottare från Märsta döms

Notiser En märstabo i 20-årsåldern döms för sexuellt ofredande för att han blottat sig för två kvinnor i Märsta samt onanerat utanför Väsby station.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider
bostad_outsider