arlandagolf_pan_aug

Sju från Wings i TV-pucken

Wings skickar sju spelare till Upplands TV-pucklag för pojkar respektive flickor.

Fyra pojkar är uttagna till TV-Pucken för Uppland. Backarna Fabian Hemström, Leon Häggström och Elvis Jansson samt målvakten William Larsson. De uttagna flickorna är Elinah Melinder, Linn Leppänen och Nora Lundin. Samtliga uttagna är födda 2004.

ica_valsta_choklad
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

sommar_centrum
defacto_helsida
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

Helgens matcher: Arlanda går för avancemang

Fotboll FC Arlanda kan i praktiken säkra avancemang om man besegrar Håbo samtidigt som Uppsala-Kurd tappar poäng i helgen. Märsta IK har en viktig jumbofinal mot Brottby och i sjuan är det ett getingbo som Märsta Syrianska nu leder med en poäng före Arlanda2.

Mountainbikeklubb får banmärkning nedriven

Cykel Sigtuna Mountainbike märker upp banor i skogarna sedan man fått tillstånd av markägarna, men någon plockar ner märkningen: - Det är någon som leker skogspolis, säger Björn Ertzgaard, en av medlemmarna i föreningen.

Lina vann DM

Ridning Lina Jacobsson från Sigtunabygdens Ryttarförening vann DM för juniorer i Uppland.

defacto_outsider
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider