defacto_pan2020

Sju års fängelse för mordförsök i Valsta

En man från Märsta döms till fängelse i sju år sedan han skjutit en annan man i Valsta i februari.

centrum_artikel

I februari i år sköts en man på Frejgatan i Valsta. Nu har gärningsmannen dömts till sju års fängelse för mordförsök. Mannen avlossade flera skott varav ett träffade i armen. Via bland annat DNA-teknik har man kunnat koppla gärningsmannen till brottsplatsen. Bakgrunden ska ha handlat om en narkotikaaffär. Målsäganden uppgav under utredningens gång vem som sköt honom och polisen kunde gripa honom. Gärningsmannen döms öven för ofredande då han ska ha spottat på en häktesvakt under tiden han satt häktad.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

2020_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
sigtunastad_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
connys
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider