event_panorama
Foto: Magnus Granhagen

Sjätte raka för Skånela

Skånela tog på tisdagskvällen en ny seger, därmed sjätte raka i Allsvenskan.

Vinslöv besegrades med klara 31-22 efter 14-8 i halvtid på bortaplan. Starten var pigg och Skånela kopplade grepp som man inte släppte sen, i försvaret var Isak Nielsen och Erik Östling resoluta, tillsammans bäddade de för flera omställningslägen. Framåt var Robert Ladan effektiv med sju mål. Försvaret var en bidragande orsak matchen igenom. Därmed går Skånela på julledighet med sex raka segrar i bagaget och en femteplats i tabellen. Noterbart är också att talangen Emilio Lahdo gjorde sitt debut mål i allsvenskan. Lahdo skrev på kontrakt inför säsongen och skulle matchas främst i HIF SIF.

Målen
Ladan 7, Blomqvist 5, Pewik 4, Lindberg 3, Nielsen 3, Östling 3, Frank 2, Rahali 2, Lennernäs 1, Lahdo 1

mp_helsida_april
ewas_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
social_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
nrh
moderat_outsider
sfs_out
swedol_outsider
connys
pantamera_out
event_outsider
outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
ewas_outsider