arlandagolf_pan_aug
Olle LarssonFoto: Pressbild

Sisyfosgruppen köper Dragon Gate

Sigtunabon Olle Larsson och Sisyfosgruppen tar över Dragon Gate i Älvkarleby, norra Uppland.

marstakalaset_artikel

Fastighetsvärlden rapporterar om att Olle Larsson och Sisyfosgruppen tar över Dragon Gate i norra Uppland. Sisyfosgruppen har sedan tidigare utvecklat Wenngarns slott. Affären är ännu inte officiell men väntas bli bekräftad i veckan. Dragon Gate har varit till försäljning några år men inte varit ett lättsålt objekt. Sigtunabon Olle Larsson utsågs till Årets företagare i Sigtuna kommun 2015 och ägde även ett stort stuteri norr om Märsta fram till i våras.

defacto_helsida
colorama_april2
happyhomes_2019
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
marstakalas_helsida
sommar

Bravida köper upp Karby VVS

Näringsliv Bravida köper upp lokala Karby VVS i Rävsta som grundades av Johan Lundgren: - Vi har många uppdrag inom energi- och klimatsmarta installationer. Det blir lättare att leverera med en bred organisation i ryggen, där vi enkelt kan samarbeta med fler teknikområden. Vi får mer kraft i alla led i projekten. Förvärvet blir också bra för vår personal, som får stora möjligheter att utvecklas vidare i Bravida, säger Johan Lundgren.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard

Arbetet är färdigt på Praktiska Gymnasiet Märsta

Annons Syftet med projektet var att entreprenören Fors Måleri & Entreprenad (FME) skulle utföra arbeten i Praktiska Gymnasiets lokaler i samverkan med skolans elever. Där produktion och teori varvades för att få maximalt utbyte. Eleverna har utfört allt arbete under handledning av FME.

Arlanda erbjuder biobränsle

Näringsliv Arlanda kommer under några dagar i juni att erbjuda biobränsle till planen: - Att kunna flyga miljömässigt hållbart är en förutsättning för att flyget som transportslag även i framtiden ska kunna knyta ihop Sverige och Sverige med världen. Bioflygbränsle är ett av verktygen som kommer att ta oss dit, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
miljopris_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april