aftenbil_helsida
Foto: Jamshid Jamshidi

Sista värvningen på plats för Skånela

Skånela gjorde i början av juli klart med Simon Nyberg från IFK Tumba.

swedol_artikel

Skånelas lagbygge är med största sannolikhet spikat inför försäsongen som startar 3:e augusti. Det senaste tillskottet är Simon Nyberg, 23, som man värvade in tidigare i juli, Nyberg kommer från IFK Tumba och har signerat ett kontrakt på ett år med option på ytterligare ett. Han är en 9-metersspelare som kan användas både i offensiven och defensiven.
– Jag är jättenöjd att Simon väljer att spela med oss den kommande säsongen och att vi fick till denna lösning så här sent in i försäsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Karlsson ser Nyberg som en bollskicklig mittnia som kan hålla i spelet, han är också duktig på genombrott och användbar i flera niometerspositioner.
– Han har också visat kvaliteter i defensiven vilket är mycket positivt då han också ligga på en tvåa och använda sina spetsegenskaper i omställningsspelet. Simon är fortfarande 23 år ung och har mycket kvar att utveckla. Vi hoppas att han kan ta ytterligare kliv i vår miljö och vi är övertygade om att han kommer kunna bidra hos oss i kampen om topplaceringar i allsvenskan, fortsätter Karlsson.

defacto_helsida

Thorleifsdottir till OS

Handboll Förre skånela- och rosersbergsspelaren Kristin Thorleifsdottir, 21, har tagits ut till landslaget för spel i OS.

speedy_vinter_helsida
division 2

Hanna poängräddare på övertid

Fotboll FC Arlanda knepen poäng i derbyt mot GUSK efter sen kvittering och storspel av målvakten Milo Hanna: - Det var gamla handbollsreflexer, säger Hanna till märsta.nu

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
brobygget_day
connys_helsida
brobygget_night
vardcentral_helsida

Jets tappar nyckelspelare till Tyskland

Amerikansk Fotboll Jetsspelaren Kalle Hjertton är klar för tyska topplaget Marburg Mercanaries: - Vi är mycket glada, tacksamma och stolta över Kalle och det han gjort för Arlanda hittills, och är övertygade över att Kalle kommer att vara med och bidra till Mercenaries direkt, skriver Jets på sin hemsida.

Många har hittat ut

Sport Nyligen lanserade Svenska Orienteringsförbundet konceptet Hitta ut i Sigtuna tillsammans med lokala aktörer.

ungsatsning
mp-helsida
liber_sommar_helsida
centrum_helsida2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
swedol_outsider
brobygget_day_out
sigtuna_vatten_outsider
aftenbil_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
nrh
brobygget_night_out
connys
mp-outsider
speedy_vinter2020_outsider
vardcentral_outsider
ungsatsning-outsider