bostadsformedling
Foto: Jamshid Jamshidi

Sista värvningen på plats för Skånela

Skånela gjorde i början av juli klart med Simon Nyberg från IFK Tumba.

centrum_artikel

Skånelas lagbygge är med största sannolikhet spikat inför försäsongen som startar 3:e augusti. Det senaste tillskottet är Simon Nyberg, 23, som man värvade in tidigare i juli, Nyberg kommer från IFK Tumba och har signerat ett kontrakt på ett år med option på ytterligare ett. Han är en 9-metersspelare som kan användas både i offensiven och defensiven.
– Jag är jättenöjd att Simon väljer att spela med oss den kommande säsongen och att vi fick till denna lösning så här sent in i försäsongen, kommenterar tränare Jimmy Karlsson på Skånelas hemsida.

Karlsson ser Nyberg som en bollskicklig mittnia som kan hålla i spelet, han är också duktig på genombrott och användbar i flera niometerspositioner.
– Han har också visat kvaliteter i defensiven vilket är mycket positivt då han också ligga på en tvåa och använda sina spetsegenskaper i omställningsspelet. Simon är fortfarande 23 år ung och har mycket kvar att utveckla. Vi hoppas att han kan ta ytterligare kliv i vår miljö och vi är övertygade om att han kommer kunna bidra hos oss i kampen om topplaceringar i allsvenskan, fortsätter Karlsson.

happyhomes_sommar2020
studeravidare_helsida
EXTRA

Eklund tillbaka i RIK

Innebandy Daniel Eklund är tillbaka i Rosersbergs IK efter en sejour i Arlanda IBK: - Eklund är en perfekt spets, stark i djupled, aggressiv framför mål och hungrig på att producera i varje byte, säger tränaren Magnus Jäderlund.

brobygget_midgard_helsida

Helgens matcher: Bygdens lag igång

Fotboll Nu drar bygdens lag igång sina matcher med spel i samtliga serier från Division 3 till Division 7. Märsta IK spelar hemma i Märsta på söndag, FC Arlanda borta i Västerås på lördag. Men det finns gott om matcher att ta del av.

defacto_helsida
connys_helsida
sigtunahem_sokbostad
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

brobygget_helsida_valsta
helsida_sommarlov
centrum_helsida2020
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

brobygget_outsider_valsta
nrh
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
outsider_sommarlov
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider