moderater_pan_sommar
Simon LindbergFoto: Magnus Granhagen

Simon taggad för derbyt

På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

centrum_artikel

Simon Lindberg fick förra året spolierad av en skada. Nu är han tillbaka och det hetare än någonsin. Han övervägde en flytt till högre serie inför säsongen men det slutade ändå med att han valde att stanna för att komma tillbaka i form på hemmaplan.
– Jag hade typ noll matcher bakom mig, nu får jag vara kvar och spela mer här, säger Simon till märsta.nu

Simon är kanske det hetaste i talangväg som Skånela fått fram sedan Viktor Östlunds tid för tio år sedan. I likhet med Viktor har han valt att stanna så länge som möjligt i Skånela.
– Det är jättekul att spela här, det är mitt hem och jag har spelat här sen jag var fem, det är speciellt, uppger Simon.

Skånelapubliken får passa på att kolla in Simon extra mycket denna säsong. Det kan bli den sista om han gör bra ifrån sig. Skånela har som mål att komma i toppen av Allsvenskan. Ett mål som Lindberg tycker är väl satt.
– Det är många bra lag, men vi ska vara med där uppe, vi ska vara ett topplag. Topp fyra är rimligt även om det kommer vara en tajt serie.

Närmast väntar alltså Rimbo, på söndag hemma i Vikingahallen. Ett möte som brukar resultera i kamp, fart och heta känslor. Skånela har inlett serien med två raka segrar och siktar på en tredje.
– Vi var bra mot Varberg, mindre bra mot Kärra. Vi behöver mer fart och spring. Det var inte jättedåligt men jag tror det är full fart på Rimbo som vanligt, fortsätter Lindberg.

happyhomes_sommar2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

connys_helsida
vaccin
mp_host_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

bostad_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

helsida_var2021

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

bostad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
vaccin-outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider