moderat_jul_nyar
Simon Thor, längst till vänster, och Elliot Duvert, mitten i högra bilden. Foto: IFK Märsta/Privat

Silver och guld för märstabor på SM

Elliot Duvert tog guld och Simon Thor silver i samband med Mångkamps-SM i Uppsala i helgen.

Simon Thor kvarstår som tävlande i IFK Märsta trots att han studerar i Falun. I helgens Mångkamps-SM satte han nytt personbästa i sjukamp med 5159 poäng vilket räckte till en silvermedalj i klassen P19. Simon levererade en stabil serie rakt igenom.

För Elliot Duvert blev det guld i P16-klassen. Elliot är fostrad i IFK Märsta men tävlar nu för Tureberg i Sollentuna. Elliot levererade en fin start men drabbades av ett missöde i stavhoppet då han tog fel stav och inte kom högre än 3,75m. Han fortsatte leverera i kula, höjd och häck. Inför avslutningen på 800 meter hade han 25 sekunder tillgodo på tvåan och bara ett benbrott i loppet skulle kunna stoppa honom från guld. Det blev dock vinst även där och han vann överlägset med 200 poäng, hans totalpoäng 4560, hade räckt till seger även i klassen för P17.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

connys_helsida
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

happyhomes_2019

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys