defacto_pan
Simon Thor, längst till vänster, och Elliot Duvert, mitten i högra bilden. Foto: IFK Märsta/Privat

Silver och guld för märstabor på SM

Elliot Duvert tog guld och Simon Thor silver i samband med Mångkamps-SM i Uppsala i helgen.

sportlov_centrum

Simon Thor kvarstår som tävlande i IFK Märsta trots att han studerar i Falun. I helgens Mångkamps-SM satte han nytt personbästa i sjukamp med 5159 poäng vilket räckte till en silvermedalj i klassen P19. Simon levererade en stabil serie rakt igenom.

För Elliot Duvert blev det guld i P16-klassen. Elliot är fostrad i IFK Märsta men tävlar nu för Tureberg i Sollentuna. Elliot levererade en fin start men drabbades av ett missöde i stavhoppet då han tog fel stav och inte kom högre än 3,75m. Han fortsatte leverera i kula, höjd och häck. Inför avslutningen på 800 meter hade han 25 sekunder tillgodo på tvåan och bara ett benbrott i loppet skulle kunna stoppa honom från guld. Det blev dock vinst även där och han vann överlägset med 200 poäng, hans totalpoäng 4560, hade räckt till seger även i klassen för P17.

arlandagolf
banner_trerosor

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

defacto_helsida
sangensemble
connys
sportlov2019

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
nrh
extravaganza_outsider