arlandagk_panorama
Simon Thor, längst till vänster, och Elliot Duvert, mitten i högra bilden. Foto: IFK Märsta/Privat

Silver och guld för märstabor på SM

Elliot Duvert tog guld och Simon Thor silver i samband med Mångkamps-SM i Uppsala i helgen.

centrum_pask

Simon Thor kvarstår som tävlande i IFK Märsta trots att han studerar i Falun. I helgens Mångkamps-SM satte han nytt personbästa i sjukamp med 5159 poäng vilket räckte till en silvermedalj i klassen P19. Simon levererade en stabil serie rakt igenom.

För Elliot Duvert blev det guld i P16-klassen. Elliot är fostrad i IFK Märsta men tävlar nu för Tureberg i Sollentuna. Elliot levererade en fin start men drabbades av ett missöde i stavhoppet då han tog fel stav och inte kom högre än 3,75m. Han fortsatte leverera i kula, höjd och häck. Inför avslutningen på 800 meter hade han 25 sekunder tillgodo på tvåan och bara ett benbrott i loppet skulle kunna stoppa honom från guld. Det blev dock vinst även där och han vann överlägset med 200 poäng, hans totalpoäng 4560, hade räckt till seger även i klassen för P17.

valsta_utveckling
fme_helsida
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

sigtunavatten_standard
ica_pask

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

colorama_april2
defacto_helsida
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

happyhomes_2019
centrum_pask_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

logistik_utbildning

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

fme_outsider
ridskola2019_outsider
bonava_outsider
sh_oppet
defacto_outsider
valsta_utveckling_2
colorama_april
sigtunavatten_outsider