moderaterna_tack
Izabella Källstrand och Lilja Östervall LyngbrantFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Silver för Östervall Lyngbrant

Lilja Östervall Lyngbrant tog silver på Belgium Open när Kim Taekwondo var på plats med två tävlande.

Belgium Open räknas som en av världens största tävlingar med över 1500 tävlande från hela världen. Förra veckan tog Izabella Källstrand brons på Dutch open medan Lilja Östervall Lyngbrant blev medaljlös. Denna gång var det tvärtom, Lilja kammade hem silver medan Källstrand åkte ut redan i första matchen. För motståndet svarade finalisten från Dutch Open och EM-ettan från Tyskland. En för svår uppgift som tyskan vann med 22-5.

Lilja gick fem stentuffa matcher och ställdes mot Danmark i finalen i 51 kilo kadett.
– Lilja hade svårt att komma in i matchen under alla ronder och blev väldigt låst vilket gjorde att Danskan kunde gå upp i ledning med 2-0 mot slutet. Med tio sekunder kvar var Lilja tvungen att chansa för att hinna ikapp men lyckades dessvärre inte. Matchen slutade 6-0 till slut vilket säger mycket om att hon blev för låst i matchen och tog inga poäng, men ett silver är extremt bra resultat och vi är nöjda tills nästa tävling, berättar headcoach Jens Lundin.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

defacto_banner_sep
happy_homes_juli
defacto_host2018

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

hostfest_centrum
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

skanela_matcher18-19
Norra Redovisningshuset
objekt2
sbrf_sep
nfc_vinter
objekt4
komvuxq3_4
objekt3
connys
sigtunavatten_standard
sportfiske_banner
outsider