moderaterna_juni
Izabella Källstrand och Lilja Östervall LyngbrantFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Silver för Östervall Lyngbrant

Lilja Östervall Lyngbrant tog silver på Belgium Open när Kim Taekwondo var på plats med två tävlande.

Belgium Open räknas som en av världens största tävlingar med över 1500 tävlande från hela världen. Förra veckan tog Izabella Källstrand brons på Dutch open medan Lilja Östervall Lyngbrant blev medaljlös. Denna gång var det tvärtom, Lilja kammade hem silver medan Källstrand åkte ut redan i första matchen. För motståndet svarade finalisten från Dutch Open och EM-ettan från Tyskland. En för svår uppgift som tyskan vann med 22-5.

Lilja gick fem stentuffa matcher och ställdes mot Danmark i finalen i 51 kilo kadett.
– Lilja hade svårt att komma in i matchen under alla ronder och blev väldigt låst vilket gjorde att Danskan kunde gå upp i ledning med 2-0 mot slutet. Med tio sekunder kvar var Lilja tvungen att chansa för att hinna ikapp men lyckades dessvärre inte. Matchen slutade 6-0 till slut vilket säger mycket om att hon blev för låst i matchen och tog inga poäng, men ett silver är extremt bra resultat och vi är nöjda tills nästa tävling, berättar headcoach Jens Lundin.

sportfiskebanner2

Tony fortsätter karriären i Almtuna

Ishockey Tony Mårtensson ger inte upp karriären utan fortsätter i Almtuna efter att ha spelat i Linköping den gångna säsongen: - Jag flyttade till Gävle och Brynäs när jag skulle fylla 20 år, efter 18 säsonger på vift så kändes det nu rätt att flytta hem till Sigtuna igen, säger Tony i ett pressmeddelande.

vuxenutbildning2
division 3

Märsta IK tappade viktiga poäng

Fotboll Märsta IK åkte överraskande på en förlust mot Västerås IK: - Vi spelar bra i första men de straffar oss i andra, säger tränare Kaj Eskelinen.

socialutmarkelse
steningeslottsommar
happy_homes_juli

Talanger till Utvecklingslägret i Halmstad

Fotboll Märsta IK skickar Benjamin Suskic och Linnea Wennerg till Halmstad för att representera Uppland i utvecklingslägret: - Kul för Märsta IK att två spelare som är fostrade i MIK sen fotbollsskolan nu kommit så långt i sin utveckling.

division 3

FC Arlanda byter tränare

Fotboll FC Arlanda byter tränare efter tio omgångar i serien när man parkerar på nedflyttningsplats:- Föreningen tackar Milos och Dragomir för deras tid, där de visat ett stort hjärta och hängivenhet mot föreningen, skriver FC Arlanda i ett uttalande.

EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

objekt2
objekt4
nfc_vinter
outsider_defacto
connys
yearlingsales
veterankraft_standard
val2018
sigtunavatten_standard
Norra Redovisningshuset
sap_outsider
outsider_moderat
objekt3
vuxentutbildning
forskontor