julbanner
Izabella Källstrand och Lilja Östervall LyngbrantFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Silver för Östervall Lyngbrant

Lilja Östervall Lyngbrant tog silver på Belgium Open när Kim Taekwondo var på plats med två tävlande.

Belgium Open räknas som en av världens största tävlingar med över 1500 tävlande från hela världen. Förra veckan tog Izabella Källstrand brons på Dutch open medan Lilja Östervall Lyngbrant blev medaljlös. Denna gång var det tvärtom, Lilja kammade hem silver medan Källstrand åkte ut redan i första matchen. För motståndet svarade finalisten från Dutch Open och EM-ettan från Tyskland. En för svår uppgift som tyskan vann med 22-5.

Lilja gick fem stentuffa matcher och ställdes mot Danmark i finalen i 51 kilo kadett.
– Lilja hade svårt att komma in i matchen under alla ronder och blev väldigt låst vilket gjorde att Danskan kunde gå upp i ledning med 2-0 mot slutet. Med tio sekunder kvar var Lilja tvungen att chansa för att hinna ikapp men lyckades dessvärre inte. Matchen slutade 6-0 till slut vilket säger mycket om att hon blev för låst i matchen och tog inga poäng, men ett silver är extremt bra resultat och vi är nöjda tills nästa tävling, berättar headcoach Jens Lundin.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

icavalsta_julbanner

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

fme_jul

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

happy_homes_juli
sigtuna_funkis
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

sportfiskebanner2

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

lager_bilnet
defacto_host2018
julbanner2
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

outsider
connys
objekt4
komvuxq3_4
objekt2
vanster_jul
objekt3
colorama_vinter
sigtunavatten_standard
nrh_lania
funkis_2