moderat_jul_nyar
Foto: Destination Sigtuna

Sigtunarännet genomförs trots milda vintern

Trots den hittills milda vintern så planeras det för ett Sigtunarännet i februari.

Sigtunarännet planeras för genomförande 15:e februari på Sigtunafjärden. Detta trots att vintern varit mild. Isen har ännu inte lagt sig på fjärden men teamet bakom rännet är optimistiska. Säkerheten tummar man inte på utan det blir kontrollerade isar. Banan kommer att plogas när det närmar sig loppet. Sigtunarännet arrangerar fyra lopp varav fulldistans är 50 km. Det finns även en tävlingsklass som är sanktionerad av Svenska skridskoförbundet.

defacto_helsida
teatergrillen_helsida
connys_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_50
centrum_helsida2020

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh