moderat_sommar
Foto: Destination Sigtuna

Sigtunarännet genomförs trots milda vintern

Trots den hittills milda vintern så planeras det för ett Sigtunarännet i februari.

centrum_artikel

Sigtunarännet planeras för genomförande 15:e februari på Sigtunafjärden. Detta trots att vintern varit mild. Isen har ännu inte lagt sig på fjärden men teamet bakom rännet är optimistiska. Säkerheten tummar man inte på utan det blir kontrollerade isar. Banan kommer att plogas när det närmar sig loppet. Sigtunarännet arrangerar fyra lopp varav fulldistans är 50 km. Det finns även en tävlingsklass som är sanktionerad av Svenska skridskoförbundet.

marina_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
speedy_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

connys_helsida
kaa_sigtuna_helsida
2020_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

brobygget_midgard_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
centrum_helsida2020

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

defacto_helsida
spedition_sigtuna
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider