moderater_pan_sommar
Foto: Destination Sigtuna

Sigtunarännet genomförs trots milda vintern

Trots den hittills milda vintern så planeras det för ett Sigtunarännet i februari.

centrum_artikel

Sigtunarännet planeras för genomförande 15:e februari på Sigtunafjärden. Detta trots att vintern varit mild. Isen har ännu inte lagt sig på fjärden men teamet bakom rännet är optimistiska. Säkerheten tummar man inte på utan det blir kontrollerade isar. Banan kommer att plogas när det närmar sig loppet. Sigtunarännet arrangerar fyra lopp varav fulldistans är 50 km. Det finns även en tävlingsklass som är sanktionerad av Svenska skridskoförbundet.

defacto_helsida
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

connys_helsida
mp_host_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

2020_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

happyhomes_sommar2020
dack-helsida
helsida_var2021
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

bostad_helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
nrh
centrum_sommar_out
dack-outsider