defacto_pan
Sten CarlgrenFoto: Privat

Sigtunakrögare etablerar i Åre

Sigtunakrögaren Sten Carlgren etablerar ytterligare en Mister French, denna gång i Åre: - Vi ser fram emot att slå upp dörrarna i Åre.

Mister Frenchgruppen är på stark frammarsch, man förvärvade för några år sedan F12 och hade sedan sex år tillbaka Mister French i Tullhus 2. Förra året köpte man Kallbadhuset Kallis samtWisby Strand på Gotland och nu har det blivit dags att etablera sig i centrala Åre.

Mister Frenchgruppen ägs av sigtunabon Sten Carlgren, de tar över BomBoms lokaler mitt på Åre torg. I ett pressmeddelande skriver Mister Frenchgruppen att man nu täcker både Sveriges sommarhuvudstad (Visby) och vinterhuvudstad (Åre).
– Vår satsning i Åre är långsiktig och sträcker sig självklart över årets alla månader, säger Sten Carlgren.

defacto_helsida
fme_oktober

Barnens dag tillbaka i maj

Näringsliv Barnens dag arrangeras igen 2020 hos Märsta Förenade: -Våra åkerier och chaufförer har tydligt talat om att man åter vill ge alla barn möjligheten att se hur vi arbetar, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

Näringsliv ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

sigtunavatten_standard

Näringslivsgalan hålls i mars

Näringsliv Datumet för nästa års Näringslivsgala är spikat till 27:e mars nästa år: - Vi har över 5 000 fantastiska entreprenörer som bidrar till att skapa välfärd i vår kommun. Näringslivsgalan är vårt sätt att visa uppskattning, att lyfta företag och organisationer som har betytt mycket för tillväxten och utvecklingen i Sigtuna kommun och satt oss på kartan, säger Mathias Forsberg.

ica_oktober
happyhomes_2019

Svensk Fastighetsförmedling nyanställer

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna kommun har rekryterat sigtunabon Jenny Arnefjord till sitt kontor: - Jag ser verkligen fram emot att jobba i samma kommun som jag och min familj bor i då jag trivs så bra här och vill gärna förmedla det till andra, säger Jenny till märsta.nu

nrh
connys
colorama_april2
defacto_outsider