centrum_jul_panorama
Sten CarlgrenFoto: Privat

Sigtunakrögare etablerar i Åre

Sigtunakrögaren Sten Carlgren etablerar ytterligare en Mister French, denna gång i Åre: - Vi ser fram emot att slå upp dörrarna i Åre.

centrum_jul_artikel

Mister Frenchgruppen är på stark frammarsch, man förvärvade för några år sedan F12 och hade sedan sex år tillbaka Mister French i Tullhus 2. Förra året köpte man Kallbadhuset Kallis samtWisby Strand på Gotland och nu har det blivit dags att etablera sig i centrala Åre.

Mister Frenchgruppen ägs av sigtunabon Sten Carlgren, de tar över BomBoms lokaler mitt på Åre torg. I ett pressmeddelande skriver Mister Frenchgruppen att man nu täcker både Sveriges sommarhuvudstad (Visby) och vinterhuvudstad (Åre).
– Vår satsning i Åre är långsiktig och sträcker sig självklart över årets alla månader, säger Sten Carlgren.

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

happyhomes_2019

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

ica_oktober
tp_helsida

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

defacto_jul
fme_oktober

Arlandabanan fyller tjugo år

Näringsliv I år firar Arlandabanan tjugo år: - Arlandabanan är än idag Sveriges enda renodlade OPS-lösning, där privata aktörer stått för hela risken med bygget mot att få driva verksamheten under ett visst antal år, fortsätter Magnus Zetterberg, VD Arlanda Express.

colorama_jul

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

julbord_helsida

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

sigtunavatten_standard

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

trainingpartner_jobb_helsida
connys
greeknight_outsider
julbord
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh