centrum_panorama2020
Sten CarlgrenFoto: Privat

Sigtunakrögare etablerar i Åre

Sigtunakrögaren Sten Carlgren etablerar ytterligare en Mister French, denna gång i Åre: - Vi ser fram emot att slå upp dörrarna i Åre.

Mister Frenchgruppen är på stark frammarsch, man förvärvade för några år sedan F12 och hade sedan sex år tillbaka Mister French i Tullhus 2. Förra året köpte man Kallbadhuset Kallis samtWisby Strand på Gotland och nu har det blivit dags att etablera sig i centrala Åre.

Mister Frenchgruppen ägs av sigtunabon Sten Carlgren, de tar över BomBoms lokaler mitt på Åre torg. I ett pressmeddelande skriver Mister Frenchgruppen att man nu täcker både Sveriges sommarhuvudstad (Visby) och vinterhuvudstad (Åre).
– Vår satsning i Åre är långsiktig och sträcker sig självklart över årets alla månader, säger Sten Carlgren.

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
happyhomes_50
oppethus_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

nrh
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
connys