sap_pan
Två kockar från Sigtuna har chans att bli Årets kockFoto: Pressbild

Sigtunakockar vidare i Årets kock

Morgan Fredriksson och Niklas Pallgren har gått vidare i kvalet till Årets kock.

panorama_centrum

Morgan och Niklas som tillvardags arbetar på Sigtunastiftelsen respektive Kämpasten gick vidare i kvalet till Årets kock. Totalt är det 32 kockar som gått vidare till kvalet som är 19-20 juni på Bocuse d`Or i Stockholm. Konkurrensen är hård i tävlingen och bland annat finns en kock från landets första trestjärniga krog med samt en tidigare medlem i juniorlandslaget. Ur kvalet ska åtta vinnare utses och gå till final 29-29 september.

connys_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

mp_helsida_april

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

mote_helsida
social_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helsida_sfs
kso_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
sfs_out
kso-duell_out
moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
pantamera_out
mote_outsider
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social