bovard_sh
Sigtuna stadshotells kock Oscar Nyman kom trea i Årets MöteskockFoto: Pressbild

Sigtunakock trea i tävling

Oscar Nyman från Sigtuna stadshotell kom trea i kocktävlingen Årets Möteskock.

banner_juni_artikel

Nitton kockar gjorde upp om att vinna Årets Möteskock 5:e februari på Venue81 i Stockholm. De fick i uppgift att laga en tvårätters konferensmåltid ur ett hållbarhetsperspektiv. En av de tävlande var Oscar Nyman från Sigtuna stadshotell. Oscar fick nöja sig med en tredjeplats i tävlingen:
– Vi är medvetna om att många av Sveriges bästa kockar arbetar på konferensanläggningar runt om i landet. Kockarna ges en möjlighet att visa sina kunskaper i form av en matlagningstävling, samtidigt som deras respektive försäljningsavdelning på plats får marknadsföra sin anläggning mot en utvald grupp inbjudna mötesbokare, säger Joel Dean, projektledare för Årets Möteskock, i ett pressmeddelande.

midsommar_valsta_helsida
happyhomes_2019
sbrf_helsida

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

oppning_helsida
defacto_helsida
colorama_april2
banner_juni_helsida
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

fme_helsida
ica_valsta_choklad
sbrf_outsider
fme_outsider
connys
defacto_outsider
sh_oppet
colorama_april
oppning_outsider
midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
nrh
sh_bovard_out