arlandagk_panorama
Sigtuna stadshotells kock Oscar Nyman kom trea i Årets MöteskockFoto: Pressbild

Sigtunakock trea i tävling

Oscar Nyman från Sigtuna stadshotell kom trea i kocktävlingen Årets Möteskock.

centrum_pask

Nitton kockar gjorde upp om att vinna Årets Möteskock 5:e februari på Venue81 i Stockholm. De fick i uppgift att laga en tvårätters konferensmåltid ur ett hållbarhetsperspektiv. En av de tävlande var Oscar Nyman från Sigtuna stadshotell. Oscar fick nöja sig med en tredjeplats i tävlingen:
– Vi är medvetna om att många av Sveriges bästa kockar arbetar på konferensanläggningar runt om i landet. Kockarna ges en möjlighet att visa sina kunskaper i form av en matlagningstävling, samtidigt som deras respektive försäljningsavdelning på plats får marknadsföra sin anläggning mot en utvald grupp inbjudna mötesbokare, säger Joel Dean, projektledare för Årets Möteskock, i ett pressmeddelande.

centrum_pask_helsida
sigtunavatten_standard
bonava_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

logistik_utbildning

Sigtunakockar kan vinna internationell tävling

Nöjesnyheter Sigtunahöjden och Steningevik har med varsin kock på finalen av Copper Skillet i Toronto: - Vi är otroligt stolta över att vår destination har kockar i världsklass, säger Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
1:a april

Rösta: Kommer du ihåg aprilskämten?

Nöjesnyheter 1:a april har märsta.nu en tradition om att skoja till det lite med företag, politker och kommun. Igår var det dags igen och skämtet om Pinbacksgallerian var uppskattat, men kommer du ihåg några av våra andra aprilskämt genom åren?

fme_helsida

Protester mot nedskärningar i Kulturskolan

Kulturnyheter För bara några dagar sedan startade en namninsamling för att bevara Bovärdarna på äldreboenden, nu har en ny insamling startats för att stoppa nedskärningar i Kulturskolan.

defacto_helsida
Internationella kvinnodagen

Krog överraskade kvinnor med ros

Nöjesnyheter På Internationella kvinnodagen överraskade Magasinet sina kvinnliga gäster med en ros: - Vi vill givetvis vara med och uppmärksamma kvinnorna i kommunen idag, säger Magasinets ägare Christian Cederferm.

valsta_utveckling
fettisdagen

Semmeldagen slog rekord igen

Nöjesnyheter Semmeldagen innebar rekord på semlor igen hos Bistro Valvet i Sigtuna: - Vi har haft fullt upp sen tidig morgon, säger Abraham "Abbe" Gumussoy, ägare.

colorama_april2

Konsthall invigdes i Valsta

Kulturnyheter Valsta Simhall har öppnat upp som konsthallen &Konst: - Vi räknade in 86 personer av en mycket mixad publik, säger musei- och konstchef Ted Hesselbom.

ridskola2019_outsider
colorama_april
defacto_outsider
valsta_utveckling_2
fme_outsider
sigtunavatten_outsider
bonava_outsider
sh_oppet