moderaterna_riksdag
Sigtuna stadshotells kock Oscar Nyman kom trea i Årets MöteskockFoto: Pressbild

Sigtunakock trea i tävling

Oscar Nyman från Sigtuna stadshotell kom trea i kocktävlingen Årets Möteskock.

centrum_artikel

Nitton kockar gjorde upp om att vinna Årets Möteskock 5:e februari på Venue81 i Stockholm. De fick i uppgift att laga en tvårätters konferensmåltid ur ett hållbarhetsperspektiv. En av de tävlande var Oscar Nyman från Sigtuna stadshotell. Oscar fick nöja sig med en tredjeplats i tävlingen:
– Vi är medvetna om att många av Sveriges bästa kockar arbetar på konferensanläggningar runt om i landet. Kockarna ges en möjlighet att visa sina kunskaper i form av en matlagningstävling, samtidigt som deras respektive försäljningsavdelning på plats får marknadsföra sin anläggning mot en utvald grupp inbjudna mötesbokare, säger Joel Dean, projektledare för Årets Möteskock, i ett pressmeddelande.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
dack-helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

helsida_var2021
connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

julmarknad_helsida
oppethus_helsida
defacto_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

centrum_helsida2020
flygskola_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
oppethus_outsider
connys
flygskolan_outsider
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
mp-outsider
dack-outsider