mote_sommar
Foto: Pressbild/Sigtunahöjden

Sigtunahöjden minskade sina utsläpp

Sigtunahöjden minskade sina utsläpp förra året med 37 procent.

centrum_artikel

Hållbarhetsnätverket Hållbar Destination med ett stort antal hotell- och konferensanläggningar i kommunen mäter årligen utsläppen bland medlemmarna. För 2019 visar det sig att Sigtunahöjden i Sigtuna minskat sina utsläpp med 37 procent.

För att minska utsläppen har Sigtunahöjden bland annat bytt ut den fossila oljan mot biolja i värmepannan, man har ökat andelen vegetariskt, matsvinnet har mätts och sju av FN:s globala mål implementerats. Utöver det har engångsplast tagits bort som en del av ett gemensamt beslut från Destination Sigtuna.

studeravidare_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
marina_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_helsida
defacto_helsida
sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

brobygget_helsida_valsta
speedy_outsider
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
studeravidare_outsider
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_outsider_valsta
centrum_sommar_out
marina_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider